Pol’s Gurme Doğal İncir Reçeli

  • Yüzde 65 meyve oranına sahiptir.
  • İlave şeker içermez.
  • Katkı, renklendirici ve koruyucu içermez.
  • Vegan tüketime uygundur.
  • Yüksek enerji kaynağıdır.
  • Gluten ve GDO içermez.

Pol’s Gurme Doğal İncir Reçeli Nedir?

Pol’s Gurme doğal incir reçeli, vakumlu kazanlarda kuru incir meyvelerinin chia tohumu, hurma suyu ve limon suyu ile tatlandırılarak ısıl işlem ile uygun kıvama getirilmiş halidir. HORECA (otel, restoran, kafe) ve catering sektörlerinde sık sık tercih edilen Pol’s Gurme doğal incir reçeli doğrudan kahvaltılarda tatlı olarak tüketilir. Üretimde her zaman optimum kaliteyi gözeterek çalışmalarını sürdüren Pol’s yılların deneyimi ve uzman üretim kadrosu ile dünya çapında doğal reçeller bazında hizmet vermektedir.

Pol’s Gurme Doğal İncir Reçeli Özellikleri Nelerdir?

Doğal meyvelerden üretilen Pol’s Gurme doğal incir reçeli sürdürülebilir sağlıklı gıda tüketimi bazında üretilen özel ve kaliteli mamullerdendir. Pol’s Gurme doğal incir reçeli özellikleri;

  • Şeker ve glikoz gibi tatlandırıcılar içermez.
  • Koruyucu, renklendirici ve katkı maddesi içermez
  • Vegan beslenmeye uygundur.
  • Kapağı açılmadan 2 yıl saklanabilir.
  • Talepler çerçevesinde çeşitli opsiyonlarda üretilebilir.
  • Meyvelerin tat, koku, renk ve besin değerleri korunur.
  • Meyvelerin fiziksel formları korunur.

Pol’s Gurme Doğal İncir Reçeli Çeşitleri

50 yılı aşkın süredir doğal reçel üretiminde daima kullanıcı ve tüketici spesifikasyonlarını dikkate alarak ar-ge çalışmaları çerçevesinde kaliteden ve doğallıktan ödün vermeden kendini güncelleyen Pol’s dünya çapında hizmet veren bir marka haline gelmiştir. İhtiyaca göre üretimi sağlanan Pol’s Gurme doğal incir reçeli çeşitleri;

  • %65 meyve içeriğine sahip Pol’s Gurme doğal incir reçeli
  • %45 meyve oranına sahip Pol’s Gurme doğal incir reçeli
  • %35 meyve oranına sahip Pol’s Gurme doğal incir reçelidir.

Neden Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal İncir Reçeli?

Çeşitli yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmeler tarafından dört mevsim tercih edilen endüstriyel Pol’s  Gurme doğal incir reçeli tadı, kokusu, lezzeti ve besin değerleri ile ön plana çıkar. Endüstriyel Pol’s Gurme doğal incir reçelini özel kılan diğer nitelikleri ise;

  • Üretiminde glikoz yerine doğal hurma suyu ve limon suyu kullanılması
  • Chia tohumu ile lezzetlendirilmesi
  • Katkı maddesi içermemesi
  • 2 yıl saklanabilmesi
  • Meyvelerin ilk günkü tazeliklerini koruyabilmesi
  • Üretimde kullanılan yöntem sayesinde yüksek sıcaklıktan uzak bir şekilde üretilmesidir.

Endüstriyel Pol’s GurmeDoğal İncir Reçeli ve Kullanım Alanları

Endüstriyel Pol’s Gurme doğal incir reçeli; kontrollü tarım çerçevesinde yetiştirilen incirlerin doğal tatlandırıcı malzemeler ile vakum teknolojisi kullanılarak üretilmesiyle elde edilen ürünlerdir. Sağlıklı, kaliteli ve uzun ömürlü olması dolayısıyla otel, kafe, restauran ve catering işletmeleri tarafından sıklıkla tercih edilir.

Pol’s Gurme Doğal İncir Reçeli Üretimi

Pol’s Gurme doğal incir reçeli üretimi geleneksel reçel tariflerinden hareketle sağlıklı ve kaliteli reçeller üretme çerçevesinde gerçekleştirilir. İlave tatlandırıcılar yerine doğal chia tohumu, limon suyu ve hurma suyu kullanılarak vakumlu kazanlarda kontrollü bir şekilde üretilir. Pol’s’ün pişirme tekniği olarak vakumlu kazanları tercih etmesinin nedenleri;

  • Oksidasyon riskini ortadan kaldırması
  • Meyvelerin yüksek ısıl işleme maruz bırakılmasının önlenmesi
  • Üretimin her aşamasının gıda uzmanları tarafından pratik bir şekilde kontrol edilebilmesi
  • Kullanılan meyvelerin renk, tat, lezzet ve besin değerlerinin korunmasıdır.

Ürün Özellikleri

Vegan, glutensiz, glikoz içermez, katkı maddesi içermez, koruyucu içermez, renklendirici içermez.

İçerik Özellikleri

%65, %45, %35 meyve oranlı.

Ambalaj

1250 g Cam Kavanoz
5 kg Kova

Saklama Koşulları

Kapağı açılmadan oda sıcaklığında 2 yıldır.