Pol’s Doğal Reçeller

Gösterilen sonuç sayısı: 9

Pol’s Doğal Reçeller, kontrollü tarım uygulamalarıyla yetiştirilen çeşitli meyvelerin geleneksel reçel reçetelerine sadık kalınarak, vakum teknolojisi ile kaynatılması suretiyle elde edilen kahvaltılık tatlı opsiyonlarıdır. Endüstriyel gıda üretimi, HORECA ve catering sektörlerine devamlılık sağlamak amacıyla üretilen Pol’s reçel çeşitleri, içeriğinde herhangi bir katkı maddesi veya rafine şeker bulunmaz. Tamamen meyvelerin kendilerine has şekeri sayesinde tatlandırılan Pol’s reçel çeşitleri ihtiyaca göre %65, %45 veya talebe göre farklı meyve oranlarına sahip olacak şekilde üretilir. Vakum teknolojisi sayesinde reçelin hammaddesi olarak kullanılan birinci sınıf kalitedeki meyvelerin renkleri, tatları, kokuları ve fiziksel yapıları büyük oranda korunur. Muhteşem kıvama, enfes lezzete ve maksimum doğallığa sahip Pol’s Doğal Reçeller; Pol’s doğal çilek reçeli, Pol’s doğal erik reçeli, Pol’s doğal ahududu reçeli, Pol’s doğal portakal reçeli ve daha fazlası tesisimizde özenle hazırlanır.