Pol’s Gurme Doğal Ahududu Reçeli Nedir?
Pol’s Gurme doğal ahududu reçeli, geleneksel yöntemler çerçevesinde vakum teknolojisi kullanılarak ahududu meyvesinin uygun kıvama getirilmiş halidir. Tatlandırıcı olarak şeker ya da glikoz yerine hurma suyu kullanılarak üretilen Pol’s Gurme doğal ahududu reçeli yüksek vitamin ve enerji deposudur. 5 veya 10 kg’lık ambalajlar içerisinde kullanıcılarına sunulan Pol’s Gurme doğal ahududu reçeli HORECA ve catering işletmeleri için devamlılık sağlayan özel ürünlerdendir.
Pol’s Gurme Doğal Ahududu Reçeli Özellikleri Nelerdir?
Doğal yöntemlerle yetiştirilen meyvelerden üretilen ve kahvaltılık ürün olarak tüketilen Pol’s Gurme doğal ahududu reçeli özellikleri;
- İlave Şeker ve glikoz gibi tatlandırıcılar içermez.
- Sadece ahududu meyvesinden üretilir.
- Koruyucu, renklendirici ve katkı maddesi içermez.
- Chia tohumu, hurma suyu ve limon suyu ilave edilerek üretilir.
- Ambalajının kapağı açılmadan uzun süre rahatlıkla saklanabilir.
- Kullanılan meyvelerin besin değerleri korunur.
Pol’s Gurme Doğal Ahududu Reçeli Çeşitleri
Doğal reçel üretimi için çeşitli yöntemler ve teknikler geliştiren Pol’s vakumlu kazanlarda geleneksel reçel tarifleri uygulayarak ve sentetik ürünlerden uzak durarak tüketici taleplerine profesyonel çözümler sunmayı başarmıştır. Sadece meyveden ürettiğimiz farklı meyve oranları bulunan reçellerimiz ise;
- %65 meyve içeriğine sahip Pol’s Gurme doğal ahududu reçeli
- %45 meyve oranına sahip Pol’s Gurme doğal ahududu reçeli
- %35 meyve oranına sahip Pol’s Gurme doğal ahududu reçelidir.
Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal Ahududu Reçeli ve Doğal Reçeller Neden Tercih Edilmeli?
Çeşitli kullanım alanlarına sahip endüstriyel Pol’s Gurme doğal ahududu reçeli gerek içerik bakımından gerekse üretiminde kullanılan yöntem bakımından son derece sağlıklı, kaliteli ve lezzetlidir. Kontrollü tarım sayesinde üretilen meyvelerin reçel yapımında kullanılması kaliteye büyük oranda katkı sağlar. Temel malzeme niteliğinin yanı sıra endüstriyel Pol’s Gurme doğal ahududu reçeli;
- Hiçbir katkı maddesi içermemesi
- Renklendirici, koruyucu ve glikoz içermemesi
- Vakumlu teknolojisi ile üretilmesi
- Tatlandırıcı olarak doğal hurma suyu, chia tohumu ve limon suyu kullanılması
- Meyvelerin kendilerine has formları, renkleri ve besin değerleri korunması sebebiyle tercih edilmelidir.
Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal Ahududu Reçeli ve Kullanım Alanları
Endüstriyel Pol’s Gurme doğal ahududu reçeli; tadı, kokusu, doğallığı ile damakları şenlendiren doğrudan kahvaltılarda tüketilebildiği gibi otel, restoran, kafe veya catering sektörlerinde çeşitli ürünlerin üretimi için yan malzeme olarak kullanılabilir. Sektörel devamlılık açısından önemli bir yere sahip olan endüstriyel Pol’s Gurme doğal ahududu reçeli; pastacılıkta, kurabiye, kek gibi atıştırmalıkların üretiminde sıklıkla kullanılan ürünlerdendir.
Pol’s Gurme Doğal Ahududu Reçeli Üretimi
Pol’s Gurme doğal ahududu reçeli üretimi tamamen kullanıcı talepleri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak sağlanır. Pol’s kurulduğu günden beri üretimini sağladığı tüm ürünlerde olduğu gibi Pol’s Gurme doğal ahududu reçeli üretiminde de en üst ürün kalitesini hedefler. Doğal reçellerin hiçbirinde glikoz veya herhangi bir katkı maddesi bulundurmayan Pol’s tatlandırıcı olarak kaliteli hurma suyu kullanmaktadır. Pol’s, doğal reçel üretiminde vakum teknolojisini kullanarak;
- Kullanılan meyvelerin bütünlüğünün ve renginin korunmasını sağlar.
- İstenilen ısı sıcaklığında kolaylıkla dolum işlemini gerçekleştirir.
- Meyvelerin besin değeri kaybını minimize eder.
- Oksidasyon riskini ortadan kaldırır.