Pol’s Gurme Doğal Portakal Reçeli Nedir?
Pol’s Gurme doğal portakal reçeli, doğal koşullar altında yetiştirilen ve tam mevsiminde toplanmış portakalların, chia tohumu, hurma suyu ve limon suyu ile tatlandırılarak vakumlu kazanlarda uygun kıvama gelene kadar pişirildikten sonra elde edilen üründür. Herhangi bir katkı maddesi ya da şeker ilavesiz olarak üretilen Pol’s Gurme doğal portakal reçeli Omega- 3 kaynağı ve yüksek vitamin deposudur. Kahvaltıları renklendiren ve lezzeti ile tüketicileri cezbeden Pol’s Gurme doğal portakal reçeli HORECA ve catering işletmelerinde sıklıkla tercih edilir.
Pol’s Gurme Doğal Portakal Reçeli Özellikleri
‘’Kaliteli reçel kaliteli meyvelerden olur.’’ anlayışı ile doğal reçel üretimine uzun zamandan beri devam eden Pol’s bu alanda büyük tecrübeler edinmiş dünya çapında hizmet veren bir marka haline gelmiştir. Kullanıcı ve tüketici ihtiyaçlarına farklı opsiyonlarda doğal portakal reçeli çeşitleri sunan Pol’s üretim bazında kalite ve güvenirlikten asla taviz vermez. İnovatif teknikler ve doğal malzemeler çerçevesinde üretilen Pol’s Gurme doğal portakal reçeli özellikleri;
- Şeker ve glikoz gibi tatlandırıcılar içermez.
- Koruyucu, renklendirici ve katkı maddesi içermez.
- Kapağı açılmamış ambalajında 2 yıl saklanabilir.
- Meyvelerin fiziksel yapısı korunarak pişirilir.
- İçerisinde bulunan meyveler tat, koku ve besin değeri açısından korunur.
- Vegan beslenmeye uygundur.
- Tamamen doğal ürünlerden elde edilir.
Pol’s Gurme Doğal Portakal Reçeli Çeşitleri
Pol’s Gurme doğal portakal reçeli çeşitleri kullanıcı talepleri çerçevesinde belirlenir. Pol’s esnek üretim çeşitliliği ile kullanıcılarının her türlü gereksinimine cevap vermektedir. Özel yöntemlerle ve doğal malzemelerle hazırlanan Pol’s Gurme doğal portakal reçeli içeriğindeki meyve oranlarına göre farklılık gösterir. Pol’s Gurme doğal portakal reçeli çeşitleri;
- %65 meyve içeriğine sahip Pol’s Gurme doğal portakal reçeli
- %45 meyve oranına sahip Pol’s Gurme doğal portakal reçeli
- %35 meyve oranına sahip Pol’s Gurme doğal portakal reçelidir.
Neden Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal Portakal Reçeli?
Farklı alanlarda farklı amaçlar için dört mevsim rahatlıkla kullanılabilen sağlıklı ve kaliteli endüstriyel Pol’s Gurme doğal portakal reçeli eşsiz lezzeti ile hem çeşitli ürünlere hem de kahvaltılara muhteşem lezzeti ile eşlik eder. Endüstriyel Pol’s Gurme doğal portakal reçelini özelleştiren nitelikleri onun;
- Gluten içermemesi
- Tamamen doğal meyvelerden üretilmesi
- Katkı maddesi içermemesi
- İçeriğindeki meyvelerin fiziksel yapılarının diri kalması
- Portakal parçacıklarının tat, koku, lezzet ve besin değerleri açısından korunması
- Uzun süre muhafaza edilebilmesidir.
Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal Portakal Reçeli Kullanım Alanları
Endüstriyel Pol’s Gurme doğal portakal reçeli kahvaltıları şenlendirme vazifesini en üst düzeyde gerçekleştirmesi dolayısıyla otel, restoran, kafe ve catering işletmelerinde en çok tercih edilen doğal reçeller arasında yerini alır.
Pol’s Gurme Doğal Portakal Reçeli Üretimi
Doğal yöntemlerle yetiştirilen meyvelerin en sağlıklı ve en kaliteli formları ile saklanabilmesi ve farklı lezzetlere dönüştürülebilmesi için çalışan Pol’s bugün doğal reçel üretiminde dünya çapında hizmet veren bir marka haline gelmiştir. Pol’s Gurme doğal portakal reçeli üretiminde kontrollü tarım çerçevesinde yetiştirilen portakallar, chia tohumu, hurma suyu ve limon suyu kullanılır. Bunların dışında herhangi bir katkı maddesi içermeyen Pol’s Gurme doğal portakal reçeli vakumlu kazanlarda uygun sıcaklık altında istenilen kıvam elde edilinceye kadar kaynatılmak suretiyle elde edilir. Pol’s Gurme doğal reçel üretiminde sağlıklı ve inovatif yöntem olan vakumlu kazanları kullanmakla;
- Meyvelerin fiziksel yapılarının korunmasını sağlar.
- Oksidasyon riskini ortadan kaldırır.
- Meyvelerin içerik olarak diri kalmasını sağlar.
- İstenilen zamanda dolum işlemine geçilebilmesine yardımcı olur.