Pol’s Gurme Doğal Kayısı Reçeli

  • Yüzde 65 meyve oranına sahiptir.
  • İlave şeker içermez.
  • Katkı, renklendirici ve koruyucu içermez.
  • Vegan tüketime uygundur.
  • Yüksek enerji kaynağıdır.
  • Gluten ve GDO içermez.

Pol’s Gurme Doğal Kayısı Reçeli Nedir?

Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli, mevsiminde toplanmış kayısı meyvelerinin chia tohumu, hurma suyu ve limon suyu ile tatlandırılarak elde edilen kahvaltılık üründür. HORECA (otel, kafe, restoran) ve catering işletmelerinde yan ürün ya da ana ürün olarak sıklıkla tercih edilen Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli kalite, lezzet ve besin deposudur.

Pol’s Gurme Doğal Kayısı Reçeli Özellikleri Nelerdir?

Talebe göre farklı opsiyonlarda modern üretim anlayışı çerçevesinde üretimi sağlanan Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli kullanıcılarına maksimum lezzet ve besin değeri sunar. Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli özellikleri;

  • Şeker ve glikoz gibi tatlandırıcılar içermez.
  • Koruyucu, renklendirici ve katkı maddesi içermez.
  • Doğal yöntemlerle yetiştirilen meyvelerden üretilir.
  • Chia tohumu, hurma suyu ve limon suyu ile tatlandırılır.
  • Kapağı açılmadan oda ısısında 2 yıl rahatlıkla saklanabilir.
  • İçeriğindeki meyvelerin rengi, tadı, fiziksel özellikleri ve besin değerleri korunur.

Pol’s Gurme Doğal Kayısı Reçeli Çeşitleri

Sağlıklı gıda üretim ve tüketim bazında değerli ve büyük öneme sahip tüm doğal reçellerde olduğu gibi Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli de kullanıcılarına farklı opsiyonlar sunar. Her çeşidinde sağlık, kalite ve lezzet barındıran Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli kahvaltıların ve çeşitli gıda üreticilerinin vazgeçilmezleri arasındadır. Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli çeşitleri;

  • %65 meyve içeriğine sahip Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli
  • %45 meyve oranına sahip Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli
  • %35 meyve oranına sahip Pol’s Gurme doğal kayısı reçelidir.

Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal Kayısı Reçeli Neden Tercih Edilmeli?

Gerek üretiminde kullanılan yöntem gerekse içeriği bakımından kullanıcılarına yüksek kalitesi ile ulaştırılan endüstriyel Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli yılın her anı tüketilmeye hazırdır. Sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi içermeyen endüstriyel Pol’s Gurme doğal kayısı reçelini mükemmel bir tercih haline getiren diğer nitelikleri;

  • Kontrollü tarım çerçevesinde yetiştirilen meyvelerden üretilmesi
  • 2 yıl raf ömrüne sahip olması
  • Sentetik tatlandırıcıların kullanılmaması
  • Meyvelerin fiziksel ve kimyasal yapılarının korunması
  • Aşırı ısıl işlemden uzak kontrollü bir şekilde üretilmesidir.

Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal Kayısı Reçeli Kullanım Alanları

Endüstriyel Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli daha çok otel kafe, restauran ve catering işletmeleri tarafından kahvaltılık tatlı olarak yılın her anında tercih edilebilir. Lezzeti, kalitesi, kıvamı ve besin değerleri ile endüstriyel Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli sürdürülebilir sağlıklı gıda üretim ve tüketim bazında sunulan özel ürünlerdendir.

Pol’s Gurme Doğal Kayısı Reçeli Üretimi

Doğal meyvelerle doğal tatlandırıcıların uygun koşullar altında işlenmesi ile elde edilen Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli sağlıklı gıda üretim ve tüketimde devamlılık sağlayan özel ürünlerin başında gelir. Doğal kayısı reçeli üretiminde kullanılan vakumlu kazanlar sayesinde üretimin her aşaması gıda uzmanları tarafından kolaylıkla takip edilebilir. Pol’s Gurme doğal kayısı reçeli üretiminde kullanılan vakumlu kazanlar sayesinde;

  • Meyvelerin şekil ve içerikleri korunur.
  • Meyvelerin doğal tatları ve renkleri korunur.
  • İstenilen kıvama gelip gelmediği pratik bir şekilde kontrol edilir ve istenilen sıcaklık noktasında dolum işlemi yapılabilir.
  • Oksidasyon riski oluşması önlenir.

Ürün Özellikleri

Vegan, glutensiz, glikoz içermez, katkı maddesi içermez, koruyucu içermez, renklendirici içermez.

İçerik Özellikleri

%65, %45, %35 meyve oranlı.

Ambalaj

1250 g Cam Kavanoz
5 kg Kova

Saklama Koşulları

Kapağı açılmadan oda sıcaklığında 2 yıldır.