Pol’s Gurme Doğal Çilek Reçeli Nedir?
Pol’s Gurme doğal çilek reçeli, reçel yapımı için ideal olgunluğa erişmiş çileklerin ihtiyaca göre bütün dilim ya da küp haline getirildikten sonra tamamen doğal hurma suyu eklenerek üretilir. Pol’s Gurme doğal çilek reçeli otel, kafe, restaurant veya catering işletmeleri için devamlılık sağlayan sağlıklı ve yüksek kaliteye sahip kahvaltılık üründür.
Pol’s Gurme Doğal Çilek Reçeli Özellikleri
Doğal reçel üretiminde yılların deneyimine sahip olan Pol’s gerek yurt içi gerekse yurt dışı doğal reçel taleplerine çözümler sunmaktadır. Pol’s Gurme doğal çilek reçeli özellikleri;
- Şeker ve glikoz gibi tatlandırıcılar içermez.
- Vegan beslenmeye uygundur.
- Hurma suyu, chia tohumu ve limon suyu eklenerek üretilir.
- Kapağı açılmadan oda ısısında 2 yıl saklanabilir.
- Koruyucu, katkı maddesi ve renklendirici içermez.
- Tercihe göre farklı meyve oranlarında üretilebilir.
- Doğrudan tüketilebildiği gibi çeşitli ürünlere lezzet katmak amacıyla da kullanabilir.
Pol’s Gurme Doğal Çilek Reçeli Çeşitleri Nelerdir?
Sürdürülebilir sağlıklı gıda üretim ve tüketim alnında ve sürdürülebilir kontrollü tarım için atılmış önemli adımlardan biri olan Pol’s Gurme doğal çilek reçeli kullanıcıların ve işletmelerin spesifikasyonları çerçevesinde reçel içerisinde yer alan meyve oranına göre farklı çeşitlerde üretimi gerçekleştirilir. Buna bağlı olarak Pol’s Gurme doğal çilek reçeli çeşitleri;
- %65 meyve içeriğine sahip Pol’s Gurme doğal çilek reçeli
- %45 meyve içeriği sahip Pol’s Gurme doğal çilek reçeli
- %35 meyve içeriği sahip Pol’s Gurme doğal çilek reçelidir.
Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal Çilek Reçeli ve Onu Özel Hale Getiren Nitelikleri Nelerdir?
Endüstriyel Pol’s Gurme doğal çilek reçeli farklı yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmelerin farklı alanlarda kullanmak üzere güvenle tercih ettiği bir üründür. Yıldan yıla talep oranı artan endüstriyel Pol’s Gurme doğal çilek reçelini özel hale getiren nitelikleri;
- Kontrollü tarım çerçevesinde yetiştirilen meyvelerden üretilmesi
- İçsisinde suni tatlandırıcı veya renklendiricilerin bulunmaması
- Koruyucu içermemesi
- Kolay erişilebilir olması
- Geleneksel reçel tarifine göre üretilmesidir.
Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal Çilek Reçeli ve Kullanım Alanları
Endüstriyel Pol’s Gurme doğal çilek reçeli ve kullanım alanlarının başında otel kafe, restoran ve catering işletmeleri gelir. Yüksek kalitesi ve sağlıklı olması dolayısıyla pasta malzemesi üretiminde, çeşitli atıştırmalık ürünlerin üretiminde, çikolata üretiminde ve daha pek çok alanda tercih edilebilir. Her yaş kesimi tarafından doğrudan da tüketilebilen Pol’s Gurme doğal çilek reçeli tadı, kokusu ve rengi ve kıvamı ile beklentileri büyük oranda karşılar.
Pol’s Gurme Doğal Çilek Reçeli Üretimi Nasıl Gerçekleştirilir?
Pol’s Gurme doğal çilek üretiminde mevsiminde toplanan yeterli olgunluğa erişmiş meyveler veya Pol’s üretim tesislerinde uygun koşullar altında donuk halde depolanan meyveler temel malzeme olarak kullanılır. Bütün, dilim veya küp haline getirilen çilekler chia tohumu, hurma suyu ve limon suyu eklenerek reçeli üretilir. Pol’s Gurme doğal reçel üretiminde kullanılan vakumlu kazanlar sayesinde;
- Meyvelerin rengi ve aroması korunur.
- Meyve veya meyve parçacıklarının formu korunur.
- Pişirme süresi ve üretim aşamaları rahatlıkla takip edilebilir.
- Vakum içerisinde oksijen yoktur. Bu da oksidasyon riskini ortadan kaldırır.