Pol’s Gurme Doğal Nar Reçeli Nedir?
Pol’s Gurme doğal nar reçeli, kontrollü tarım çerçevesinde yetiştirilen narların hurma suyu ve chia tohumu ile zenginleştirilerek vakumlu kazanlarda kaynatılarak uygun kıvama getirilmiş halidir. Kahvaltı masalarını lezzeti ve besin değerleri ile şenlendiren Pol’s Gurme doğal nar reçeli HORECA (otel-cafe-restaurant) ve catering işletmelerinde sıkça kullanılır. Sektörel devamlılık sağlayan Pol’s Gurme doğal nar reçeli tamamen geleneksel reçel tarifi üzerine üretilir.
Pol’s Gurme Doğal Nar Reçeli Özellikleri Nelerdir?
Yüksek kalite standartlarına uygun olarak hijyenik ve modern ortamda farklı çeşitlerde üretimi sağlanan Pol’s Gurme doğal nar reçeli dünya çapında yoğun ilgi görmektedir. Doğal meyvelerden üretilmesi ve besleyici özelliğe sahip Pol’s Gurme doğal nar reçeli özellikleri;
- Şeker ve glikoz gibi tatlandırıcılar içermez.
- Sadece nar meyvesinden üretilir.
- Yüksek Omega-3 kaynağıdır.
- Kapağı açılmadan 2 yıl rahatlıkla saklanabilir.
- Meyvelerin fiziksel yapısı korunur.
- Meyvelerin kendilerine has tadı, kokusu, aroması ve besin değerleri korunarak üretilir.
- Vegan beslenmeye uygundur.
Pol’s Gurme Doğal Nar Reçeli Çeşitleri
Çeşitli yiyecek ve içecek üretimi sektörlerinde hammadde olarak kullanılan ya da doğrudan kahvaltılık ürün olarak tüketilen Pol’s Gurme doğal nar reçeli farklı opsiyonlarda üretilir. Kullanıcı ve tüketici spesifikasyonları dikkate alınarak farklı çeşitleri ile üretimi sağlanan Pol’s Gurme doğal nar reçeli çeşitleri;
- %65 meyve içeriğine sahip Pol’s Gurme doğal nar reçeli
- %45 meyve oranına sahip Pol’s Gurme doğal nar reçeli
- %35 meyve oranına sahip Pol’s Gurme doğal nar reçelidir.
Esnek ve kaliteli üretim anlayışı ile her ihtiyaca ve talebe uygun çözümler sunan Pol’s, doğal nar reçeli ve diğer doğal reçeller alanında dünya çapında hizmet vermektedir.
Neden Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal Nar Reçeli?
Endüstriyel Pol’s Gurme doğal nar reçeli farklı kullanım alanlarında devamlılık sağlayan yüksek kaliteye sahip geniş doğal reçeller opsiyonları arasında yer alır. Endüstriyel Pol’s Gurme doğal nar reçeli geleneksel reçel tarifleri üzerine özenle hazırlanır ve çeşitli avantajları sayesinde de dört mevsim rahatlıkla tüketilebilir. Endüstriyel Pol’s Gurme doğal nar reçelini özel hale getiren nitelikleri;
- Katkı maddesi içermemesi
- Tatlandırıcı olarak gluten veya şeker yerine doğal hurma suyu kullanılması.
- Uzun süre muhafaza edilebilmesi
- Yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilmesi
- İçeriğinde yer alan nar tanelerinin fiziksel formlarının korunması
- Besin değerleri bakımından zengin olmasıdır.
Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal Nar Reçeli Kullanım Alanları
Endüstriyel Pol’s Gurme doğal nar kullanıcılar ve tüketiciler açısından son derece lezzetli ve doğal yollarla yetiştirilen meyvelerden üretilmesi dolayısıyla çeşitli yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmeler tarafından sık sık tercih edilmektedir. HORECA (otel, kafe, restoran) gibi işletmelerin yanı sıra catering sektörü için de Pol’s Gurme doğal nar reçeli yılın her anı kolay erişilebilir, sağlıklı ve besleyici bir tercihtir.
Pol’s Üretim Tesisi
Pol’s Gurme doğal nar reçeli üretimi geleneksel reçel tarifi üzerine Pol’s üretim tesisinde gerçekleştirilir. Herhangi bir şeker ya da katkı maddesi içermeyen Pol’s Gurme doğal nar reçeli chia tohumu, hurma suyu ve limon suyu ile tatlandırılan nar tanelerinin vakumlu kazanlarda uygun kıvama gelene kadar kaynatılması ile elde edilir. Pol’s Gurme doğal reçel üretiminde vakum teknolojisini tercih ederek;
- Meyvelerin şekilsel formlarının bozulmamasını sağlar.
- Oksidasyon riskini ortadan kaldırır.
- Meyvelerin tat, renk, lezzet ve besin değerlerinin korunmasını sağlar.
- İstenilen sıcaklık ayarında dolum işleminin yapılabilmesini kolaylaştırır.