Pol’s Gurme Doğal Erik Reçeli Nedir?
Pol’s Gurme doğal erik reçeli, reçel yapma kıvamına gelmiş eriklerin ısıl işlem altında belirli bir kıvama getirilmiş halidir. Kaliteli reçel kaliteli meyvelerle üretilir anlayışından hareketle modern ve inovatif tekniklerle reçel üretimini sağlayan Pol’s ürünleri yurt içinde ve yurt dışında yoğun ilgi görmektedir. HORECA ve catering sektörlerinde sıklıkla tercih edilen Pol’s Gurme doğal erik reçeli herhangi bir katkı maddesi veya tatlandırıcı içermediğinden oldukça sağlıklı ve besleyicidir.
Pol’s Gurme Doğal Erik Reçeli Özellikleri Nelerdir?
Vakumlu kazanlarda geleneksel yöntemlerle üretilen Pol’s Gurme doğal erik reçeli farklı çeşitlerde kullanıcılarına sunulur. Her çeşidinde doğallık ve yüksek besin değerleri barındıran Pol’s Gurme doğal erik reçeli özellikleri;
- Şeker ve glikoz gibi tatlandırıcılar içermez.
- Koruyucu, renklendirici ve katkı maddesi içermez
- Doğal tarım yöntemleri ile elde edilen eriklerden üretilir.
- Meyvenin rengi, besin değerleri ve fiziksel yapıları korunur.
- Vakumlu kapaklarla kapatılan kavanozlarda 2 yıl rahatlıkla saklanabilir.
- Doğrudan tüketilebildiği gibi çeşitli gıda üretiminde hammadde olarak kullanılabilir.
Pol’s Gurme Doğal Erik Reçeli Çeşitleri
Endüstriyel gıda üretimi başta olmak üzere, otel, kafe, restoran veya catering sektörlerinde her yıl giderek artan kullanım oranı Pol’s Gurme doğal erik reçeli çeşitlerinde de artmaktadır. Üretiminde kullanılan meyve miktarına göre farklılaşan Pol’s Gurme doğal erik reçeli çeşitleri;
- %65 meyve içeriğine sahip Pol’s Gurme doğal erik reçeli
- %45 meyve oranına sahip Pol’s Gurme doğal erik reçeli
- %35 meyve oranına sahip Pol’s Gurme doğal erik reçelidir.
Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal Erik Reçelini Özel Hale Getiren Nitelikleri Nelerdir?
Endüstriyel Pol’s Gurme doğal erik reçeli modern ve inovatif yöntemlerle üretilir. Hammadde olarak kullanılan meyvelerin nitelikleri ve üretim aşamasında sürekli kontrol edilebilmesi endüstriyel Pol’s Gurme doğal erik reçelini özel hale getirir. Bunların yanı sıra;
- Herhangi bir katkı maddesi içermemesi
- Geleneksel reçel tarifine göre üretilmesi
- Vakumlu kazanlarda istenilen kıvama gelene kadar rahatlıkla kontrol edilebilmesi
- Koruyucu ve gluten içermemesi de endüstriyel Pol’s Gurme doğal erik reçelini özelleştiren temel nitelikleridir.
Endüstriyel Pol’s Gurme Doğal Erik Reçeli ve Kullanım Alanları
Endüstriyel Pol’s Gurme doğal erik reçeli ve kullanım alanları kalitesi, güvenirliği ve lezzeti dolaysıyla her geçen yıl artmaktadır. Başta HORECA (otel, kafe, restoran) sektörü olmak üzere catering işletmelerinde de rahatlıkla kullanılabilir ve dört mevsim kolaylıkla erişilebilir.
Pol’s Gurme Doğal Erik Reçeli Üretimi
Pol’s Gurme doğal erik reçeli üretimi kullanıcı ve tüketici spesifikasyonları çerçevesinde istenilen miktarda ve istenilen özelliklerde gerçekleştirilir. Üretiminde glikoz yerine hurma suyu, chia tohumu ve limon suyu kullanılması Pol’s Gurme doğal erik reçelinin doğallığını korumasına yardımcı olur. Her yıl kontrollü tarım çerçevesinde üretim yapan çiftçilerle anlaşma yapan Pol’s Gurme doğal reçel üretiminde bu meyveleri kullanır. Yüksek kalitede dondurulan taze erikler ihtiyaç duyulan her durumda reçel yapımında rahatlıkla kullanılabilir. Pol’s Gurme doğal erik reçeli üretiminde kullanılan vakum teknolojisi sayesinde;
- Eriklerin fiziksel yapıları, renkleri ve aromaları korunur.
- Pişirme ısısı ve süresi rahatlıkla kontrol edilebilir.
- İstenilen sıcaklık aralığında dolum işlemi sağlanır.
- Oksidasyon riski yoktur.