Pol’s Freeze Dried Bezelye

  • Katkı, renklendirici ve koruyucu içermez.
  • Vegan beslenmeye uygundur.
  • GDO ve gluten içermez.
  • Yüksek enerji kaynağıdır.

Pol’s Freeze Dried Bezelye Nedir?

Pol’s freeze dried bezelye, geleneksel yöntemlerden çok daha farklı ve avantajlı olan freeze dry teknolojisi ile üretilen, genellikle endüstriyel gıda üretiminde HORECA (otel, restoran, kafe) ve catering işletmeleri tarafından hammadde olarak kullanılan sebzedir. Üretiminde kullanılan teknoloji sayesinde tat, koku, renk ve besin değerlerini büyük oranda koruyan Pol’s freeze dried bezelye uzun yıllar serin ve kuru yerde muhafaza edilebilir. Pol’s freeze dry teknolojisi ile gıda üretimine büyük oranda devamlılık sağlar.

Pol’s Freeze Dried Endüstriyel Bezelye ve Freeze Dried Sebzelerin Geleneksel Yöntemlerle Kurutulan Sebzelere Göre Avantajları Nelerdir?

Freeze dry teknolojisi sürdürülebilir sağlıklı gıda üretim ve tüketim alanına önemli avantajlar sağlar. Bu sayede kullanım alanı giderek genişleyen Pol’s freeze dried endüstriyel bezelye dört mevsim günün her anı çeşitli yemeklerin yapımında ek malzeme ya da ana malzeme olarak kullanılabildiği gibi doğrudan da tüketilebilir. Pol’s freeze dried endüstriyel bezelyenin diğer geleneksel yöntemlerle kurutulmuş sebzelere göre avantajları;

  • Ambalajı açılmadan uzun yıllar saklanabilir.
  • Tat, renk, fiziksel form ve besin değerleri büyük oranda korunur.
  • Küf, mantar veya aflatoksin üremesine izin vermez.
  • İşlenerek ya da doğrudan kullanılabilir.

Pol’s Freeze Dried Bezelye Üretimi ve Freeze Dried Teknolojisi

Başlarda astronot gıdası üretebilmek amacıyla geliştirilen freeze dry teknolojisi günümüzde sağlıklı sebze ve meyvelerin üretilmesinde kullanılan özel bir tekniktir. Dondurduktan sonra kurutma işlemi üzerine geliştirilen bu teknik aslında temelde liyofilizasyon işlemine dayanır.

Pol’s Dondurularak Kurutulmuş Bezelye Kullanım Alanları ve Sektörleri

Pol’s dondurularak kurutulmuş bezelye kullanım alanları freeze dry teknolojisine duyulan güven sayesinde yıldan yıla artış göstermektedir. Pol’s dondurularak kurutulmuş bezelye kullanım alanlarının başlıcaları; endüstriyel gıda üretimi, otel, restoran, kafe, restoran ve catering sektörleridir. Freeze dried bezelye sektörel ve kullanıcı spesifikasyonlarına göre farklı çeşitlerde üretilebilir. Kullanıcı açısından oldukça pratik ve kolay erişilebilir olan freeze dried bezelye; hazır gıda üretiminde, aroma üretiminde, salatalarda, çorba üretiminde, bebek ve yaşlılara özel gıda üretiminde ve daha pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilir.

Pol’s Dondurularak Kurutulmuş Bezelye Çeşitleri

Çeşitli gıda sektörlerinde çeşitli amaçlarla kullanılan Pol’s dondurularak kurutulmuş bezelye çoğunlukla tane veya toz olarak kullanıcılarına sunulur. Her iki çeşitte de yüksek kalite, uzun ömürlülük, taze haline maksimum düzeyde yakın renk, tat, koku ve besin değerine sahiptir.

Pol’s Freeze Dried Bezelye Özellikleri

  • GDO içermez.
  • Vegan tüketime uygundur.
  • Glikoz, koruyucu, renklendirici gibi katkı maddesi içermez.
  • Ambalajı açılmadan uzun yıllar saklanabilir.
  • Yüksek vitamin, mineral ve enerji deposudur.
  • Doğrudan da tüketilebilir.

Pol’s Üretim Tesisi

Pol’s Üretim Tesisi Karaman’ın Ermenek ilçesinde hizmet vermektedir. Doğal koşullar altında yetiştirilen ürünleri işleyerek daha sağlıklı, daha kaliteli ve daha uzun süre dayanıklı olabilmesi için Freeze dry teknolojisini kullanmaktadır. Üretimini sağladığı freeze dried sebze ve meyvelerde yüksek kalite standartlarını yakalayan Pol’s Üretim Tesisi kısa sürede büyüyerek uluslararası düzeyde hizmet veren bir marka haline gelmiştir. Pol’s Üretim Tesisi uzman ve deneyimli üretim ekibi ile yurt içi ve yurt dışı freeze dried sebze ve meyve ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilmektedir.

Ürün Özellikleri

Kurutulmuş, öğütülmüş.

İçerik Özellikleri

Vegan, glutensiz, ilave şeker içermez, katkı maddesi içermez.

Ambalaj

Belirlenen miktarlarda bariyerli alüminyum ambalaj

Saklama Koşulları

Ambalajı açılmadan oda sıcaklığında 2 yıl.

Kalibre / Kesim

BÜTÜN: Tane
TOZ: Kalibresiz / < 1 mm / < 500 mic. / < 200 mic.