Pol’s Freeze Dried Kırmızı Pancar Tozu

  • İlave şeker içermez.
  • Katkı, renklendirici ve koruyucu içermez.
  • Vegan tüketime uygundur.
  • Gluten ve GDO içermez.
  • Antioksidan kaynağıdır.

Pol’s Dondurulmuş Kırmızı Pancar

Pol’s dondurulmuş kırmızı pancar, başta endüstriyel gıda üretimi olmak üzere HORECA (otel, restoran, kafe) ve catering işletmeleri tarafından sıklıkla kullanılan IQF (Individual Quick Freezing) yöntemi ile üretilen sebzedir. Doğal yollarla yetiştirilen kırmızı pancarlardan üretilen bu ürün gıda üretim sektörleri için hızlı ve pratik bir çözümdür. Dört mevsim kullanılabilen Pol’s dondurulmuş kırmızı pancar endüstriyel gıda ve diğer yiyecek ve içecek sektörlerine devamlılık sağlar.

Kurulduğu günden beri sürdürülebilir tarım, sağlıklı gıda üretim ve tüketim bazında çeşitli çözümler sunan Pol’s günümüzde bir dünya markası haline gelmiştir. Yurt içi ve yurt dışı dondurulmuş kırmızı pancar taleplerini karşılayan Pol’s sağlık, kalite, uzun ömürlülük ve pratik kullanım açısından asla taviz vermez.

Pol’s Endüstriyel Dondurulmuş Kırmızı Pancar Üretiminde IQF (Individual Quick Freezing) Teknolojisi

Pol’s endüstriyel dondurulmuş kırmızı pancar üretiminde IQF teknolojisi kullanılır. Doğal ve kontrollü tarım çerçevesinde yetiştirilen sebzeler Pol’s üretim tesisinde IQF yöntemine tabi tutulur. Gerekli ön işlem basamaklarından geçirilen kırmızı pancarlar IQF teknolojisi ile dondurulur. Çeşitli kalite testlerinden geçirilen kırmızı pancarlar uygun şekilde paketlenerek düşük sıcaklıklardaki dondurulmuş ürün depolarına sevk edilir. Kontrollü bir şekilde depolarda saklanan Pol’s endüstriyel dondurulmuş kırmızı pancar sevkiyat tarihinde uygun koşullarda güvenle kullanıcılarına ulaştırılır.

Pol’s Dondurulmuş Kırmızı Pancar Kullanım Alanları

Pol’s dondurulmuş kırmızı pancar kullanım alanları her geçen yıl daha da artmaktadır. Bu artışta üretimde kullanılan modern yöntemler ve sağlıklı gıda üretim ve tüketim hakkında insanların daha fazla bilinçlenmesi yer alır. Pek çok yiyecek ve içecek üretimi üzerine hizmet veren işletme veya kuruluşlar tarafından daha çok tercih edilmeye başlayan donuk meyve ve sebzeler oldukça sağlıklı ve pratik hammaddelerdir. Pol’s dondurulmuş kırmızı pancar kullanım alanları;

  • Endüstriyel gıda üretimi
  • HORECA (otel, kafe, restorant) işletmeleri
  • Catering sektörüdür.

Bu alanlarda kullanımı yaygın olan dondurulmuş kırmızı pancar; içecek üretiminde, aroma üretiminde, turşu üretiminde, sağlıklı gıda ürün üretiminde ve daha fazla alanda kullanılan hızlı, pratik, sağlıklı ve güvenilir bir çözümdür.

Pol’s Dondurulmuş Kırmızı Pancar Türleri

Pol’s dondurulmuş kırmızı pancar türleri genel olarak sektörel ve kullanıcı spesifikasyonları çerçevesinde belirlenir. Buna bağlı olarak Pol’s dondurulmuş kırmızı pancar türleri genel olarak; dilim, 6X6 mm, 10X10 mm veya 20X20 mm’lik küpler halindedir. Tüm türlerinin üretiminde IQF teknolojisi kullanılan Pol’s dondurulmuş kırmızı pancarlarda asla bloklaşma yaşanmaz. Kullanıcılarına maksimum tat, koku, lezzet, aroma, renk, besin ve mineral değerleri sunan Pol’s dondurulmuş kırmızı pancar dört mevsim rahatlıkla tüketilebilir.

Pol’s Dondurulmuş Kırmızı Pancar Özellikleri

IQF yöntemi ile üretimi sağlanan Pol’s dondurulmuş kırmızı pancar dilimleri birbirlerinden bağımsızdır. Bu özellik kullanıcılarına mükemmel düzeyde pratiklik sağladığı gibi gıda israfının da önüne geçer. Güvenilir ve sağlıklı dondurulmuş sebzelerden biri olan Pol’s dondurulmuş kırmızı pancar özellikleri;

  • GDO içermez.
  • Koruyucu, renklendirici gibi herhangi bir katkı maddesi içermez.
  • Yıkama ve ayıklama aşamalarından geçirildiği için hemen kullanıma hazırdır.
  • Dört mevsim kullanılabilir.
  • Kaliteli ve dayanıklıdır.
  • Gluten içermez.
  • Kullanım açısından oldukça pratiktir.

Pol’s Üretim Tesisi

Pol’s Üretim Tesisi Karaman’ın Ermenek ilçesinde kurulmuştur. İnovatif yaklaşımlara sahip olan kurucuları tarafından kısa sürede geliştirilen Pol’s Üretim Tesisi sürdürülebilir kontrollü tarım ve sürdürülebilir sağlıklı gıda üretimi açısından önemli atılımlarda bulunmuştur. Donuk sebze üretiminde kullanmış olduğu IQF teknolojisi, modern ayıklama yöntemleri ve kontrollü tarım hakkında çiftçilere sunmuş olduğu eğitimler Pol’s Üretim Tesisinin sektöre kazandırdığı önemli çözümler ve gelişmelerdir. Pol’s Üretim Tesisi ulusal ve uluslararası düzeyde marka haline gelmiştir.

Ürün Özellikleri

Ayıklanmış, yıkanmış, kesilmiş, dondurulmuş, kurutulmuş, öğütülmüş.

İçerik Özellikleri

Vegan, glutensiz, ilave şeker içermez, katkı maddesi içermez.

Ambalaj

Belirlenen miktarlarda bariyerli alüminyum ambalaj

Saklama Koşulları

Ambalajı açılmadan oda sıcaklığında 2 yıl.

Kalibre / Kesim

DİLİM: 5-7 mm
KÜP: 6×6 mm / 10×10 mm
TOZ: Kalibresiz toz / < 1 mm / < 500 mic. / < 200 mic.