Pol’s Dondurulmuş Karadut

  • İlave şeker içermez.
  • Katkı, renklendirici ve koruyucu içermez.
  • Vegan tüketime uygundur.
  • Gluten ve GDO içermez.
  • Yüksek enerji kaynağıdır.

Pol’s Dondurulmuş Karadut

Pol’s dondurulmuş karadut, kontrollü tarım yöntemleri ile üretilmiş olan meyvelerin mevsiminde toplanarak Pol’s üretim tesisinde IQF(Individual Quick Freezing)  teknolojisi ile üretilen genellikle endüstriyel gıda üretiminde ve HORECA sektöründe hammadde olarak kullanılan meyvedir. IQF yöntemi ile dondurulan Pol’s dondurulmuş karadut meyvelerinde herhangi bir bloklaşma olmaz. Pratik kullanım imkânı ile dalından kopartıldığı ilk haline en yakın formda kullanıma sunulan Pol’s dondurulmuş karadut uygun koşullar altında uzun süre rahatlıkla saklanabilir. Sürdürülebilir kontrollü tarım, sağlıklı gıda üretim ve tüketim bazında inovatif yaklaşımlar sergileyen Pol’s kısa zamanda büyüyerek dünya çapında tanınan ve güvenilir bir marka haline gelmiştir.

Pol’s Endüstriyel Dondurulmuş Karadut Üretiminde Kullanılan IQF Teknolojisi

Pol’s endüstriyel dondurulmuş karadut ve diğer donuk meyvelerin üretiminde IQF (Individual Quick Freezing) teknolojisi kullanılır. IQF teknolojisi gıda üretimi üzerine faaliyet gösteren fabrika ve işletmelerin spesifikasyonları çerçevesinde geliştirilmiştir. Ön işlem basamaklarından geçirilen karadutlar IQF teknolojisi ile dondurulur. Gerekli tüm kalite testlerinden geçirilen bu ürünler paketlenerek düşük sıcaklıklardaki dondurulmuş ürün depolarına sevk edilir.

Pol’s Dondurulmuş Karadut Kullanım Alanları

Dondurulmuş gıda üretim teknolojisinde yaşanan gelişmeler ve kullanıcıların bu konuda daha sağlıklı bilgilere erişebilmesi dolayısıyla Pol’s dondurulmuş karadut kullanım alanları günden güne yaygınlaşmaktadır. Pol’s dondurulmuş karadut kullanım alanları;

  • Endüstriyel gıda üretimi
  • HORECA (otel, restoran, kafe) sektörü
  • Catering işletmeleridir.

Çok çeşitli ürünlerin üretilmesinde hammadde olarak sıklıkla tercih edilen vitamin deposu Pol’s dondurulmuş karadut; pastacılıkta, aroma üretiminde, meyve suyu üretiminde, bebek ve yaşlılara özel gıda üretiminde, sorbe ya da smoothie gibi yüzlerce ürünün üretilmesinde kullanılan sağlıklı hızlı ve pratik çözümdür.

Pol’s Dondurulmuş Karadut Türleri

Pol’s dondurulmuş karadut türleri genellikle gıda üretimi üzerine faaliyet gösteren çeşitli işletmelerin ve gıda endüstrilerinin ihtiyaçları çerçevesinde gerçekleştirilir. IQF yöntemi ile üretilen Pol’s dondurulmuş karadut türleri genel olarak bütün veya dilim formunda talep edilir. Her iki formda da dalından kopartıldığı haline en yakın formda üretilen Pol’s dondurulmuş karadut kullanıcıları için güvenilir ve pratik bir alternatiftir.

Pol’s Dondurulmuş Karadut Özellikleri

  • GDO içermez.
  • Koruyucu, renklendirici veya glikoz gibi katkı maddeleri içermez.
  • IQF yöntemi ile üretilir.
  • Tat, renk, koku ve besin değeri kaybı yok denecek kadar azdır.
  • Yıkama ve ayıklama aşamalarından geçirildiği için hemen kullanıma hazır üründür.

Pol’s Üretim Tesisi

Pol’s Üretim Tesisi sürdürülebilir kontrollü tarım, sağlıklı gıda üretim ve tüketim vizyonu çerçevesinde kurulmuştur. Pol’s Üretim Tesisi inovatif yaklaşımı ve sağlıklı gıda üretimi üzerine yapmış olduğu Ar-Ge çalışmaları çerçevesinde dünya çapında tanınan bir marka olmayı başarmıştır. Uzman ve deneyimli üretim ekibi ile yurt içi ve yurt dışına hizmet sunan Pol’s, dondurulmuş meyve üretiminde kullanmış olduğu IQF teknolojisi, modern ayıklama ve yıkama teknikleri ve sürdürülebilir kontrollü tarım alanında çiftçilere sunmuş olduğu eğitimlerle sektöre önemli yenilikler kazandırmıştır.

Ürün Özellikleri

Ayıklanmış, kesilmiş, dondurulmuş.

İçerik Özellikleri

Glutensiz, GDO içermez, katkı maddesi içermez.

Ambalaj

4*2,5 kg / 1*10 kg karton koli

Saklama Koşulları

-18 ºc ‘ de 2 yıl

Kalibre / Kesim

BÜTÜN: Bütün
DİLİM: 5-7 mm