Pol’s Dondurulmuş Kiraz

  • İlave şeker içermez.
  • Katkı, renklendirici ve koruyucu içermez.
  • Vegan tüketime uygundur.
  • Gluten ve GDO içermez.
  • Yüksek enerji kaynağıdır.

Pol’s Dondurulmuş Kiraz

Pol’s dondurulmuş kiraz; IQF (Individual Quick Freezing) yöntemi ile dondurulmuş endüstriyel gıda üretiminde ve HORECA (otel, restoran ve kafe) sektörlerinde sıkça kullanılan meyvedir. Pol’s dondurulmuş kiraz reçel ve marmelat endüstrisi, bebek ve yaşlılar için gıda üretim endüstrisi, sütlü ürünler endüstrisi gibi çok çeşitli alanlar için üretilen hızlı ve pratik çözümdür.

Pol’s dondurulmuş kiraz üretimi alanında yurt içinde ve yurt dışında önde gelen firmalardan biridir. İnovatif bakış açısına sahip olan Pol’s, üretimde daima insan sağlığını ön planda tutarak, sürdürülebilir tarım ve sürdürülebilir gıda üretim-tüketim bazında hizmet vermeye odaklanır.

Pol’s endüstriyel dondurulmuş kiraz gıda üretim endüstrisi için en güvenilir çözümdür!

Beslenme alışkanlıklarının günden güne değişmesi gıda üretim endüstrilerinin yeni yöntemler ve teknikler arayışı içine girmesine neden olmuştur. Tüm dünyada her alanda olduğu gibi beslenme ve gıda üretiminde de pratik yöntemler artık daha cazip hale gelmiştir. Hızlı ve pratik olmasının yanı sıra sağlıklı beslenme ve sağlıklı gıdalar tüketilebilmesi adına Pol’s dondurulmuş meyve üretimine oldukça önem verir. Uzman gıda mühendisleri ve deneyimli personeli ile Pol’s tarafından üretimi sağlanan dondurulmuş kiraz;

  • Hızlı ve pratik bir çözümdür.
  • İlk günkü tazeliğine sahiptir.
  • Katkı, renklendirici ve koruyucu içermez.
  • Yıkama, ayıklama işlemlerinden geçtiği için hemen tüketime hazırdır.
  • Her mevsim kullanılabilir.

Pol’s Dondurulmuş Kiraz Kullanım Alanları

Pol’s tarafından IQF yöntemi ile hijyenik ortamlarda üretimi gerçekleştirilen Pol’s dondurulmuş kiraz geniş kullanım alanlarına sahiptir. Her mevsim kullanılabilir olması ve kendine has tüm özelliklerini dalından koparıldığı anki haline en yakın olacak şekilde muhafaza edebilmesi Pol’s dondurulmuş kiraz kullanım oranını olumlu yönde etkilemektedir. Pol’s dondurulmuş kiraz kullanım alanları;

  • Gıda üretim endüstrisi; paketlenmiş hazır gıda üretimi için Pol’s dondurulmuş kiraz sıkça tercih edilen önemli hammaddelerden biridir.
  • HORECA sektörü; otel, restoran ve kafe mutfakları için geniş ürün yelpazesinin başında gelir.
  • Catering sektörü; geniş katılımlı ve geçici organizasyonlarda yeme-içme servisi sunan firmalar tarafından kullanılan dondurulmuş ürünlerin başında gelir.

Pol’s Dondurulmuş Kiraz Türleri

Pol’s dondurulmuş kiraz türleri genellikle gıda üzerine kurulmuş olan işletmelerin ihtiyaçları çerçevesinde belirlenir. Pol’s dondurulmuş kiraz her mevsim kullanılabilir özelliktedir. IQF yöntemi ile her bir meyve tanesi ayrı ayrı dondurulan kirazlar ihtiyaca göre bütün, dilim veya küp formlarında üretilir. Tüm ihtiyaçlarınıza yönelik Pol’s dondurulmuş kiraz türleri hakkında daha detaylı bilgi almak için hemen uzman ekiplerimizle iletişime geçebilirsiniz.

IQF ((Individual Quick Freezing) teknolojisi dondurulmuş gıda üretiminin mükemmel yoludur!

Pol’s Dondurulmuş Kiraz Üretimi

Pol’s dondurulmuş kiraz üretimi ve diğer dondurulmuş endüstriyel meyvelerin üretimi Türkiye’de giderek artmaktadır. Tam anlamıyla arz talep dengesi çerçevesinde gerçekleşen bu üretim artışı hammadde üreticilerini modern ve yenilikçi yöntem arayışları içerisine sevk eder. Pol’s dondurulmuş gıda üretim alanında ulusal ve uluslararası alanda hizmet vermektedir. Bu konuda edinmiş olduğu bilgi ve deneyimleri ile yurt içinde ve yurt dışında dondurulmuş hammadde tedarikçisi olarak üst sıralarda yer almayı başarmıştır. Tamamen yerli üretim hammadde kullanan Pol’s sürdürülebilir gıda üretimi ve sürdürülebilir tarıma önem verir.

Pol’s Dondurulmuş Kiraz Özellikleri

Uygun koşullarda uzun süre muhafaza edilebilen Pol’s dondurulmuş kiraz özellikleri;

  • Yıkanmış, çekirdeği çıkartılmış ve ayıklanmıştır.
  • İhtiyaca göre dilimlenmiş , küp veya bütün olarak üretilebilmektedir.
  • GDO içermez.
  • Katkı, renklendirici ve koruyucu içermez.
  • IQF yöntemi ile dondurulmuştur.

Pol’s Üretim Tesisi

Pol’s Üretim Tesisi Ermenek’te faaliyet göstermektedir. Pol’s inovatif ve modern bakış açısı ile bugün yurt için de ve yurt dışında dondurulmuş meyve üretiminde en çok tercih edilen marka olmayı başarmıştır. Uzman personeli ile hizmet veren Pol’s, sürdürülebilir tarım, sürdürülebilir gıda üretim ve tüketim vizyonları çerçevesinde çalışmalarına yön verir. Başta insan sağlığı olmak üzere doğadan doğru şekilde istifade edebilmek adına çiftçilere vermiş olduğu tarımsal içerikli eğitimler ve üretimde kullanmış olduğu yöntemler sayesinde yerel üretim bazında ülke ekonomisine de büyük katkı sağlamaktadır.

Ürün Özellikleri

Ayıklanmış, yıkanmış, çekirdeği çıkarılmış, kesilmiş, dondurulmuş.

İçerik Özellikleri

Glutensiz, GDO içermez, katkı maddesi içermez.

Ambalaj

4*2,5 kg / 1*10 kg karton koli

Saklama Koşulları

-18 ºc ‘ de 2 yıl

Kalibre / Kesim

BÜTÜN: Bütün
DİLİM: 1/2
KÜP: 6X6 mm / 10×10 mm