Pol’sGurme Doğal Ahududu Reçeli

  • İlave şeker içermez.
  • %65 meyve oranına sahiptir.
  • Vegan tüketime uygundur.
  • Gluten ve GDO içermez.
  • Renklendirici, tatlandırıcı ve koruyucu içermez.

Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Ahududu Reçeli Nedir?

Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ahududu reçeli, kontrollü tarım çerçevesinde yetiştirilen ahududu meyvesi, chia tohumu, hurma suyu ve limon suyunun bir araya getirilip vakumlu kazanlarda uygun kıvama gelene kadar pişirilmesi ile elde edilen kahvaltılık tatlıdır. Sağlıklı, doğal ve katkısız ürünlere karşı küresel anlamda artan yoğun ilgi ve talep çerçevesinde özenle hazırlanan Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ahududu reçeli geleceğin gözde kahvaltılık ürünü olmaya şimdiden aday.

Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Ahududu Reçeli Özellikleri Nelerdir?

Vakum teknolojisi çerçevesinde doğal hammaddeler kullanılarak uzman gıda mühendisleri denetiminde özenle hazırlanan Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ahududu reçeli özellikleri;

  • İlave şeker içermez.
  • Koruyucu, renklendirici, tatlandırıcı gibi katkı maddeleri içermez.
  • Özel cam kavanozunda serin ve kuru yerde muhafaza edilebilir.
  • Vegan beslenmeye uygundur.
  • Meyvelerin fiziksel yapıları, lezzetleri, renkleri, kokuları ve besin değerleri korunur.

Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Ahududu Reçeli Üretimi

Günün her anı farklı opsiyonlarda tüketilebilen Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ahududu reçeli üretiminde tamamen doğal koşullar altında özenle yetiştirilmiş erik meyvesi kullanılır. Ürünün diğer doğal hammaddeleri ise chia tohumu, limon suyu ve hurma suyudur. Meyvelerin içerisinde doğal halde bulunan şeker sayesinde tatlandırılan bu doğal karışım geleneksel reçel üretim reçetesi çerçevesinde vakumlu kazanlarda gerçekleştirilir. Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ahududu reçeli her aşamada uzmanlar tarafından sürekli kontrol edilir. Pişirilme aşaması tamamlandıktan sonra dolum istasyonuna transfer edilen Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ahududu reçeli uygun gramajlı cam kavanozlara doldurulur ve vakumlu kapaklarla kapatılarak tüketime hazır hale getirilir.

Vakum Teknolojisinin Avantajları Nelerdir?

Pol’s gurme tarafından sağlıklı meyve reçelleri üretme amacıyla kullanılan vakum teknolojisi bir tür kapalı kazanlarda pişirme şeklidir. Isı kontrolünün yapılabildiği bu vakum teknolojisi sayesinde;

  • Meyvelerin fiziksel formları korunur.
  • Meyvelerin tatları, kokuları, renkleri ve besin değerleri korunur.
  • Oksidasyona neden olmaz. 

Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Ahududu Tüketimi

Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ahududu kahvaltı sofralarına eşsiz lezzeti, mükemmel kıvamı ve yüksek besin değerleri ile renk katmak için özenle hazırlanır. Yediden yetmişe herkes tarafından gönül rahatlığı ile tüketilen Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ahududu reçeli kahvaltılık tatlı olarak tüketilmesinin yanı sıra pasta, kek, kurabiye veya çöreklere eklenerek onlara benzersiz lezzet katar ve besin değerlerini arttırır.

Ürün Özellikleri

Vegan, glutensiz, glikoz içermez, katkı maddesi içermez, koruyucu içermez, renklendirici içermez.

İçerik Özellikleri

Chia tohumlu, şeker ilavesiz, %65 meyve oranlı.

Ambalaj

Cam Kavanoz

Saklama Koşulları

Kapağı açılmadan oda sıcaklığında 2 yıl.
(Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz.)