Pol’s Helvart Doğal Keçiboynuzu Pekmezi Nedir?
Pol’s Helvart doğal keçiboynuzu pekmezi, pekmez üretimi için uygun olgunluğa gelmiş keçiboynuzu meyvesinin yıkanıp temizlendikten sonra parçalanıp gerekli işlemlerden geçirilerek vakumlu kazanlarda uygun kıvama gelene kadar kaynatılması sonucu elde edilen kahvaltılık tatlıdır. İçerdiği yüksek vitamin ve mineral değerleri ile sağlık dostu Pol’s Helvart doğal keçiboynuzu pekmezi her yaş kesimi tarafından severek tüketilir. Kahvaltılara rengi, kokusu, kıvamı, lezzeti ve besin değerleri ile zenginlik katan Pol’s Helvart doğal keçiboynuzu pekmezi geleneksel pekmez tarifleri çerçevesinde endüstriyel boyutta üretilir.
Pol’s Helvart Doğal Keçiboynuzu Pekmezinin Özellikleri
Ulusal ve uluslararası gıda kalitesi standartlarına uygun olacak şekilde geleneksel keçiboynuzu pekmezi reçetesi çerçevesinde üretimi sağlanan Pol’s Helvart doğal keçiboynuzu pekmezinin özellikleri;
- İlave şeker içermez.
- Koruyucu, renklendirici, tatlandırıcı gibi herhangi bir katkı maddesi içermez.
- Kapağı açılmadan serin, kuru ve güneş almayan yerde 2 yıl saklanabilir.
- Herhangi bir kimyasal değişime neden olmayan yöntemlerle üretilir.
- Vegan beslenmeye uygundur.
- Yüksek vitamin, mineral ve enerji deposudur.
Pol’s Helvart Doğal Keçiboynuzu Pekmez Üretimi ve Aşamaları
Sürdürülebilir kontrollü tarımı kurulduğu günden beri destekleyen ve üretimini sağladığı tüm ürünlerin hammaddelerini kontrollü tarım çerçevesinde yetiştirilen meyve ve sebzelerden sağlayan Pol’s Helvart, keçiboynuzu pekmezi üretiminde de aynı vizyonda ilerlemektedir. Doğal ve sağlıklı gıda üretiminde dünya çapında bir marka haline gelen Pol’s Helvart, doğal keçiboynuzu pekmezi geleneksel yöntemlere göre işlenir ve Türk Gıda Kodeksi standartlarına uygunluğu kontrol edilerek el değmeden ambalajlarına doldurulur ve ürün ile fazla hava temas etmeden kapatılır.
Pol’s Helvart Endüstriyel Doğal Keçiboynuzu Pekmezi Kullanım Alanları
Muhteşem kıvamı, aroması ve yüksek besin değerleri ile kahvaltıların vazgeçilmez tatlısı Pol’s Helvart endüstriyel doğal keçiboynuzu pekmezi HORECA (otel, kafe, restoran) ve catering işletmeleri tarafından sıkça tercih edilir. Dört mevsim tüketilebilen Pol’s Helvart endüstriyel doğal keçiboynuzu pekmezi oldukça sağlıklı ve doğal beslenme adına geleneksel tariflere uygun olacak şekilde üretilerek tüketicilere sunulur. Saymakla bitmeyen faydalara sahip Pol’s Helvart endüstriyel doğal keçiboynuzu pekmezi her yaş kesimi tarafından günlük olarak doğrudan tüketilebilir.
Pol’s Helvart Doğal Keçiboynuzu Pekmezinin Faydaları Nelerdir?
Yerli üretim keçiboynuzu meyvesinden hazırlanan ve içerisinde şeker, koruyucu ya da herhangi bir katkı maddesi içermeyen Pol’s Helvart doğal keçiboynuzu pekmezi yediden yetmişe her yaş kesimi tarafından güvenle tüketilebilen mucizevi bir tatlıdır. Sütten üç kat daha fazla içerdiği kalsiyum oranı, zengin vitamin ve mineral kompozisyonu dolaysıyla sporcular, hamileler, emziren anneler ve gelişim çağındaki çocuklar için oldukça besleyici olan Pol’s Helvart doğal keçiboynuzu pekmezinin sağlık üzerindeki muhteşem etkileri;
- Öksürük, nefes darlığı ve bronşit hastalıklarında takviye gıda olarak kullanılabilir.
- Anemi hastalığı tedavisinde ek yardımcı gıdadır.
- Zihinsel gelişimi destekler.
- Yüksek lif içeriği ile bağırsak aktivitelerinin düzenlenmesinde yardımcı olur.