Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Kayısı Reçeli Nedir?
Pol’sGurme sağlıklı ve doğal kayısı reçeli, mevsiminde tam olarak olgunlaşmış meyvelerin chia tohumu, hurma suyu ve limon suyu ile tatlandırılması ile elde edilen kahvaltılık tatlı opsiyonudur. İçeriğinde herhangi bir katkı maddesi bulunmayan Pol’sGurme sağlıklı ve doğal kayısı reçeli yediden yetmişe her kesim tarafından güvenle tüketilebilir. Sürdürülebilir sağlıklı gıda üretim ve tüketim bazında Pol’sGurme tarafından hazırlanan bu doğal ürün kahvaltı alışkanlıklarını değiştirecek potansiyele sahiptir. Farklı yiyecekleri tatlandırmak ve zenginleştirmek amacıyla hammadde olarak da kullanılabilir.
Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Kayısı Reçeli Özellikleri Nelerdir?
Geleneksel reçel hazırlama reçetelerine uygun olarak modern tekniklerle tüketime hazır hale getirilen Pol’sGurme sağlıklı ve doğal kayısı reçeli özellikleri;
- Gluten, ilave şeker veya türevlerini içermez.
- Koruyucu, renklendirici gibi katkı maddeleri eklenmeden üretimi sağlanır.
- Vegan tüketime uygundur.
- Kapağı açılmadan cam kavanozunda serin ve kuru yerde uzun süre muhafaza edilebilir.
- %65 meyve oranına sahiptir.
- Yüksek enerji ve vitamin kaynağıdır.
- Doğal meyvelerden üretilir.
Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Kayısı Reçeli Üretimi Nasıl Gerçekleştirilir?
Pol’sGurme sağlıklı ve doğal kayısı reçeli üretimi geleneksel reçel tariflerinden hareketle Pol’sGurme çatısı altında sağlık açısından oldukça avantajlı olan vakum teknolojisi ile sağlanır. Kontrollü tarım çerçevesinde yetiştirilen kayısı meyvelerinin yıkanıp temizlenmesi ve çekirdeklerinden ayrıştırılarak doğranmasının ardından doğal chia tohumu, hurma suyu ve limon suyu ile bir araya getirilir. Üretim aşamasında vakum teknolojisi sayesinde sürekli kontrol edilen Pol’sGurme sağlıklı ve doğal kayısı reçeline herhangi bir katkı maddesi eklenmez.
Vakum Teknolojisinin Reçel Üretimine Sunmuş Olduğu Avantajlar Nelerdir?
Diğer reçel pişirme yöntemlerinden çok daha sağlıklı ve avantajlı olan vakum teknolojisi, Pol’sGurme sağlıklı ve doğal kayısı reçeli üretiminde tercih edilen özel bir tekniktir. Pol’sGurme imalatta bu modern tekniği tercih ederek;
- Meyvelerin tatlarını, renklerini ve besin değerlerini yüksek oranda korur.
- Üretimin her aşaması rahatlıkla kontrol edilebilir.
- Oksidasyon riski ortadan kaldırılır.
- Meyve dilimleri ya da parçacıklarının deforme olmasını önler.
Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Kayısı Reçeli Nasıl Tüketilir?
Pol’sGurme sağlıklı ve doğal kayısı reçeli her yaş kesimi tarafından güvenle tüketilebilen son derece lezzetli ve muhteşem kıvama sahip kahvaltılık tatlı olarak tüketilir. Kızarmış ekmek dilimlerine muhteşem aroması ile eşlik eden Pol’sGurme sağlıklı ve doğal kayısı reçeli aynı zamanda pasta, kurabiye, çörek gibi çeşitli ürünlerin hazırlanmasında yan ürün olarak da kullanılabilir. Eklendiği her şeyi rengi, aroması ve besin değerleri ile zenginleştiren Pol’sGurme sağlıklı ve doğal kayısı reçeli şimdiden geniş tüketici kitlesine sahiptir.