Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Ayva Reçeli Nedir?
Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ayva reçeli, doğal ve tam mevsiminde olgunlaşmış ayvaların chia tohumu, hurma suyu ve limon suyu ile tatlandırılarak geleneksel reçel hazırlama tariflerine uygun olacak şekilde vakum teknolojisi kullanılarak elde edilen bol meyve taneli hafif akışkan kıvama sahip kahvaltılık tatlıdır. Her yaş kesimi tarafından yoğun ilgi görüp bol talep alan Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ayva reçeli sürdürülebilir sağlıklı gıda üretim ve tüketim bazında üretimi sağlanmaktadır. İçeriğinde herhangi bir katkı maddesi barındırmaz.
Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Ayva Reçeli Özellikleri Nelerdir?
Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ayva reçeli kahvaltılık tatlı opsiyonlarına eklenen muhteşem kıvama, maksimum lezzete ve yüksek besin değerlerine sahiptir. Özenle modern teknikler kullanılarak hazırlanan, herkesin beğenerek ve büyük bir iştahla tükettiği Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ayva reçeli özellikleri;
- Gluten, ilave şeker, laktoz ve türevlerini içermez.
- Koruyucu, renklendirici vb. katkı maddeleri eklenmeden üretimi sağlanır.
- Vegan tüketime uygundur.
- %65 meyve oranına sahiptir.
- Yüksek vitamin ve enerji deposudur.
- Doğal meyveler içerir.
- Kapağı açılmamış halde cam kavanozunda serin ve kuru yerde uzun süre saklanabilir.
Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Ayva Reçeli Üretimi Nasıl Gerçekleştirilir?
Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ayva reçeli üretimi doğal meyveler kullanılarak vakum teknolojisi çerçevesinde gerçekleştirilir. Diğer endüstriyel reçel üretim tekniklerinden çok daha avantajlı ve güvenilir yöntem olan vakum teknolojisi sayesinde üretilen Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ayva reçeli kahvaltılık tatlı alışkanlıklarınızı değiştirecek potansiyele sahiptir. Mevsiminde tam olarak olgunlaşmış ayvalar Pol’s üretim tesisinde üniversal yıkama yöntemleri ile temizlendikten sonra çekirdeklerinden ayrıştırılarak küp formunda doğranır. Chia tohumu, hurma suyu ve limon suyu ile tatlandıran küp ayvalar vakumlu kazanlarda kalite standartlarına uygun olarak işlenir.
Neden Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Ayva Reçeli Üretiminde Vakum Teknolojisi Kullanılır?
Geleneksel tariflere uygun olacak şekilde hazırlanan Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ayva reçeli vakumlu kazanlarda üretimi sağlanır. Diğer yöntemlerden çok daha avantajlı ve güvenilir olan vakum teknolojisi sayesinde;
- Meyvelerin fiziksel yapıları büyük oranda korunur.
- Meyvelerin renk, tat, koku ve besin değerleri maksimum düzeyde kalır.
- Oksidasyon riski meydana gelmez.
- Pişirme aşamaları pratik bir şekilde kontrol edilebilir.
Pol’sGurme Sağlıklı ve Doğal Ayva Reçeli Tüketimi
Sağlıklı ve doğal gıdalara olan yoğun ilgi ve eğilim çerçevesinde modern tekniklerle üretimi sağlanan Pol’sGurme sağlıklı ve doğal ayva reçeli kahvaltılık tatlı olarak tüketilir. Muhteşem kıvamı ve bol meyve parçacıkları sayesinde ekmek dilimlerini ve damakları şenlendiren bu lezzet pasta, kurabiye, kek, tatlı çörekler gibi çeşitli ürünlere de eklenebilir.