Pol’s Freeze Dried Kayısı Nedir?
Pol’s freeze dried kayısı, astronotlar için uzun süre dayanıklı gıda üretimi amacıyla geliştirilen freeze dry teknolojisi ile üretilen, başta endüstriyel gıda üretimi, HORECA (otel, restoran, kafe) ve catering sektörlerinde hammadde olarak kullanılan meyvedir. Liyofilizasyon işlemi sayesinde ağırlığının büyük bir kısmını kaybeden ancak renk, tat, koku, fiziksel yapı, besin ve mineral değerleri bakımından neredeyse hiçbir kayba uğramayan Pol’s freeze dried kayısı yüksek lif, vitamin ve enerji deposudur. Pol’s tarafından üretimi sağlanan freeze dried kayısı tercihe göre dilim granül veya toz olarak üretilir.
Pol’s dondurularak kurutulmuş endüstriyel kayısının geleneksel yöntemle kurutulan meyvelere göre avantajları
Pol’s dondurularak kurutulmuş endüstriyel kayısı (Pol’s freeze dried kayısı) geleneksel yöntemlerle kurutulmuş meyvelerden çok daha fazla avantajlarla kullanıcılarına ulaştırılır. Özellikle Pol’s dondurularak kurutulmuş endüstriyel kayısı üretiminde kullanılan freeze dry teknolojisinin kazandırmış olduğu avantajlar;
- Uygun koşullar altında uzun yıllar saklanabilir olması
- Meyvelerin kendilerine has aroma, lezzet, koku, renk gibi özelliklerinin yüksek oranda korunması
- Endüstriyel alanda direkt kullanıma hazır olarak üretilmesi
- Besin ve mineral değerleri bakımından korunmasıdır.
Pol’s Freeze Dried Kayısı Üretimi ve Freeze Dry Teknolojisi
Pol’s freeze dried kayısı üretimi, ilk başlarda astronotlar için sağlıklı ve uzun süre dayanabilen gıdalar üretebilmek amacıyla geliştirilen freeze dry teknolojisi sayesinde gerçekleştirilir.
Pol’s Freeze Dried Kayısı Kullanım Alanları
Pol’s freeze dried kayısı ihtiyaçlar çerçevesinde farklı formlar halinde üretilir ve çeşitli yiyecek ve içecek üzerine hizmet veren işletmeler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Başta endüstriyel gıda üretimi olmak üzere otel, kafe, restoran gibi işletmelerin mutfakları için pratik ve lezzetli bir çözümdür. Ayrıca Pol’s freeze dried kayısı, bebek ve yaşlılara özel gıda üretimi, takviye gıda üretimi, aroma üretimi, pastacılık ve pasta malzemesi üretimi gibi pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilir.
Pol’s Dondurularak Kurutulmuş Kayısı (Pol’s Freeze Dried Kayısı) Çeşitleri
Pol’s dondurularak kurutulmuş kayısı çeşitleri kullanıcı ve tüketici spesifikasyonları çerçevesinde farklı formlarda üretilir. Pol’s freeze dried kayısı ihtiyaca göre;
- Dilim
- Küp
- Granül
- Toz formlarında tesisimizde yüksek üretim teknolojisi çerçevesinde sağlanır.
Pol’s Freeze Dried Kayısı Özellikleri
- Herhangi bir katkı maddesi içermez.
- GDO ve Gluten içermez.
- Kendisine has özelliklerini maksimum düzeyde korur.
- Herhangi bir işlemden geçirmeden doğrudan kullanıma hazırdır.
- İlave şeker içermez.
- Vegan tüketime uygundur
Pol’s Üretim Tesisi
Pol’s Üretim Tesisi, Ermenek’te yerli üretim mahsullerin değerlendirilmesi ve sürdürülebilir kontrollü tarım uygulamalarının daha yaygın hale getirilmesi amacıyla hizmet vermektedir. Yenilikçi ve modern bakış açısına sahip Pol’s Üretim Tesisi belirlemiş olduğu bu vizyon çerçevesinde kısa sürede büyümüş, dünya çapında hizmet veren bir markaya dönüşmüştür. Uzman ve profesyonel üretim ve kalite ekibi ile sağlıklı freeze dried meyve ve sebzeler üretmeye ve bu ürünleri dünyanın dört bir köşesine ulaştırmaya devam etmektedir