Pol’s Freeze Dried Böğürtlen Nedir?
Pol’s freeze dried böğürtlen; kontrollü tarım çerçevesinde yetiştirilen böğürtlenlerden freeze dry teknolojisi ile üretilen, başta endüstriyel gıda üretimi olmak üzere HORECA (otel kafe, restorant) ve catering sektörlerinde hammadde olarak kullanılan dondurularak kurutulmuş meyve alternatifidir. Pol’s freeze dried böğürtlen uzun ömürlü, pratik ve sağlıklı olması dolayısıyla pek çok işletme tarafından sıkça tercih edilen ürünlerin başında gelir.
Neden Pol’s Dondurularak Kurutulmuş Endüstriyel Böğürtlen?
Pol’s dondurularak kurutulmuş endüstriyel böğürtlen (Pol’s freeze dry böğürtlen) çeşitli yiyecek ve içecek sektörleri için hammadde olarak kullanılan güvenilir, lezzetli ve pratik üründür. Pol’s dondurularak kurutulmuş endüstriyel böğürtlen uzun yıllar boyunca serin ve kuru bir yerde ambalajı açılmadan rahatlıkla saklanabilir.
Uzun ömürlüdür
Freeze dried böğürtlen üretiminde kullanılan teknoloji sayesinde ambalajı açılmadan uzun yıllar rahatlıkla saklanabilir.
Sağlıklı ve pratik çözüm sunar
Besin değerlerinden, renginden, tadından ve kokusundan taviz vermeyen Pol’s freeze dried böğürtlen enerji ve vitamin deposudur.
İç ve dış dokusu yüksek kalitededir
Liyofilizasyon işleminden geçirilen Pol’s freeze dried böğürtlenin dış dokusu yüksek kalitededir. Vitamin ve mineral bakımından ilk günkü haline maksimum seviyede yakın olacak şekilde üretilen Pol’s freeze dried böğürtlen görünüş olarak taze böğürtlene en yakın haliyle tüketicilere ulaşmaktadır.
Hafif ve besleyicidir
Düşük kalorilidir ve yüksek mineral ve besin değerleri sayesinde uzun yıllar tüm içeriğini koruyabilen Pol’s freeze dried böğürtlen gün içerisinde maksimum enerji kaynağı olarak alternatif bir tercihtir.
İhtiyaca Göre Farklı Formlarda Üretimi Sağlanır
Endüstriyel gıda üretiminde ve çeşitli yiyecek ve içecek sektörlerinde rahatlıkla kullanılabilen Pol’s freeze dried böğürtlen tercihe göre bütün granül veya toz olarak üretilebilir.
Pol’s Freeze Dried Böğürtlen Üretimi ve Freeze Dried Teknolojisi
Pol’s freeze dried böğürtlen üretimi ve diğer freeze dry meyvelerin üretiminde modern ve gelişmiş teknoloji olan liyofilizasyon yöntemi kullanılır. Bu yöntem sayesinde meyveler tat, koku, besin ve mineral değerleri bakımından niteliklerini uzun yıllar boyunca koruyabilirler.
Pol’s Dondurularak Kurutulmuş Böğürtlen Kullanım Alanları ve Sektörleri
Pol’s dondurularak kurutulmuş böğürtlen kullanım alanları son zamanlarda giderek yaygınlaşmaktadır. Rutin yaşam içerisinde doğrudan tüketilebilen Pol’s freeze dried böğürtlen aynı zamanda endüstriyel gıda üretiminde, HORECA (otel, kafe, restoran) ve catering sektörleri içinde devamlılık sağlayan sağlıklı ve pratik çözümdür. Tadı, kokusu, aroması, besin ve mineral zenginliği ile her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Pol’s dondurularak kurutulmuş böğürtlen kullanım alanları çoğunlukla; çikolata ve dondurma, pastacılık, aroma üretimi, granola ve müsli, bebek veya yaşlılara özel gıdalar ve daha fazlasıdır.
Pol’s Dondurularak Kurutulmuş Böğürtlen Çeşitleri (Pol’s Freeze Dried Böğürtlen Çeşitleri)
Çeşitli gıda üretimlerinde rahatlıkla kullanılabilen Pol’s dondurularak kurutulmuş böğürtlen çeşitleri ihtiyaca göre farklılık gösterir. Pol’s freeze dried böğürtlen çeşitleri genel olarak; bütün, granül veya toz formunda olabilir. Pol’s freeze dried böğürtlen çeşitlerinin tamamı yeni hasat edilen meyvelere en yakın kalitededir ve ambalajları açılmadan uzun yıllar muhafaza edilebilir.
Pol’s Freeze Dried Böğürtlen Özellikleri
- Doğal olarak yetiştirilen meyvelerden üretilir.
- Herhangi bir katkı maddesi içermez.
- Tat, koku, aroma besin ve mineral bakımından ilk günkü haline en yakın haldedir.
- Ambalajı açılmadan uzun yıllar saklanabilir.
- Lif ve enerji deposudur.
- Düşük kalorilidir.
- İlave şeker, GDO ya da koruyucu içermez.
- Gluten yoktur.
Pol’s Üretim Tesisi
Pol’s Üretim Tesisi yerli ve doğal koşullar altında yetiştirilen ürünlerin değerlendirilmesi ve sürdürülebilir tarım, sağlıklı gıda üretimi ve tüketim alanına katkıda bulunabilmek amacıyla Ermenek’te kurulmuştur. İnovatif ve modern bakış açısı sayesinde tüketicinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştiren Pol’s kısa sürede büyümüş ve dünyaca tanınan ve en çok tercih edilen markaya dönüşmüştür. Ermenek’te freeze dry meyve üretimini sürdüren Pol’s insan sağlığı ve sürdürülebilir sağlıklı gıda üretimi alanında sürekli kendini güncellemektedir. Sektörel ve doğrudan tüketicilerin ihtiyaçlarına odaklanan Pol’s Üretim Tesisi sağlık, dayanıklılık ve kaliteden asla ödün vermez.