Pol’s Freeze Dried Ahududu
Pol’s freeze dried ahududu, liyofilizasyon yöntemi ile üretilen doğal, besleyici, sağlıklı ve uzun süre dayanıklılığa sahip bir meyvedir. Endüstriyel gıda üretiminde, HORECA ve catering sektörlerinde hammadde olarak kullanılan Pol’s freeze dried ahududu Pol’s freeze dried meyve üretim tesisinde yüksek kalitede üretilmektedir. Talebe göre bütün, granül ya da toz olarak kullanıma sunulmaktadır.
Pol’s Dondurularak Kurutulmuş Endüstriyel Ahududu Her Mevsim Güvenle Tüketilebilir
Pol’s dondurularak kurutulmuş endüstriyel ahududu içeriği ve kalitesi ile dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Kontrollü tarım uygulamaları ile doğal koşullar altında yetiştirilmiş ahududu meyvelerinden üretilir. Pol’s dondurularak kurutulmuş endüstriyel ahududu istenilen zamanda doğrudan tüketilebildiği gibi çeşitli gıda üretim işletmeleri tarafından da hammadde olarak kullanılan hızlı ve pratik bir çözümdür.
Neden Pol’s Dondurularak Kurutulmuş Endüstriyel Ahududu?
Uzun yıllar boyunca dayanabilir
Alüminyum ambalajlarda bariyeri açılmayan Pol’s dondurularak kurutulmuş endüstriyel ahududu uzun yıllar saklanabilir.
Fiziksel ve içerik bazında yüksek kalitededir
Freeze dry işlemi ile fiziksel formu korunan ahududu aynı zamanda içerik olarak da kendine has niteliklerinden neredeyse hiçbir şey kaybetmez.
Hafif ve sağlıklıdır
Düşük kalorisi ve yüksek besin değeri ile Pol’s dondurularak kurutulmuş endüstriyel ahududu dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir.
İhtiyaca göre çeşitli opsiyonlarda üretilebilir
Çeşitli yiyecek ve içecek sektörlerinde kullanılabilen Pol’s dondurularak kurutulmuş endüstriyel ahududu (Pol’s freeze dried ahududu) ihtiyaca göre bütün, granül veya toz gibi farklı opsiyonlarda üretilebilir.
Pol’s Dondurularak Kurutulmuş Ahududu Kullanım Alanları ve Sektörleri
Pol’s dondurularak kurutulmuş ahududu kullanım alanları freeze dry teknolojisi hakkında insanların sağlıklı bilgilere erişmesi ve bu teknolojiye olan güvenin artması ile birlikte genişlemiştir. Başta endüstriyel gıda üretimi olmak üzere HORECA (otel, kafe, restoran) catering sektörleri gibi çeşitli yiyecek ve içecek üretim tesislerinde de rahatlıkla kullanılabilir. Pol’s dondurularak kurutulmuş ahududu kullanım alanları genel olarak; pastacılık, aroma üretimi, bebek ve yaşlılara özel gıda üretimi, sağlıklı gıda üretimi ve çok daha fazlasıdır.
Pol’s Dondurularak Kurutulmuş Ahududu Çeşitleri (Pol’s Freeze Dried Ahududu Çeşitleri)
Pol’s dondurularak kurutulmuş ahududu çeşitleri genellikle kullanıcı ve tüketici spesifikasyonları çerçevesinde farklı opsiyonlarda gerçekleştirilir. Bu çerçevede Pol’s dondurularak kurutulmuş ahududu türleri çoğunlukla; bütün, granül veya toz formundadır. Tüm opsiyonları maksimum kalitede ve maksimum lezzette olan Pol’s freeze dried ahududu ihtiyaç duyulan her sektör için pratik ve hızlı bir çözümdür.
Pol’s Freeze Dried Ahududu Özellikleri
Kullanım esnasında büyük pratiklik sağlayan ve içeriği bakımından yüksek besin değerine sahip Pol’s freeze dried ahududunun diğer özellikleri;
- GDO içermez.
- Herhangi bir katkı maddesi veya koruyucu içermez.
- Çeşitli yiyecek ve içecek sektörlerinde hammadde olarak kullanılabilir.
- Ağırlığı ve kalorisi oldukça düşüktür.
- Yüksek lif ve besin değerlerine sahiptir.
Pol’s Üretim Tesisi
Pol’s Üretim Tesisi Karaman’ın Ermenek ilçesinde kurulmuştur. Yerli üretim meyve ve sebzelerin sağlıklı gıdalar halinde saklanabilmesi üzerine üretim faaliyetlerine devam eden Pol’s Üretim Tesisi, yenilikçi ve modern bakış açısı ile kısa sürede dünya çapında dikkat çeken bir tesise dönüşmüştür. Pol’s Üretim Tesisi üretimde kullanmış olduğu ileri düzey üretim teknolojisi ve sektöre olan katkıları ile freeze dry meyve alanında öncü konuma gelmiştir. Sektörel ihtiyaçlar çerçevesinde yapılan ar-ge çalışmalarına paralel olarak kendini sürekli yenileyen Pol’s, kaliteli ve sağlıklı üretimden asla taviz vermeden çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir.