Pol’s Dondurulmuş Yaban Mersini
Pol’s dondurulmuş yaban mersini, başta endüstriyel gıda üretimi olmak üzere farklı yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmeler ve HORECA (otel, restoran, kafe) sektöründe hammadde olarak kullanılan IQF (Individual Quick Freezing) yöntemi kullanılarak üretilmiş meyvedir. Pol’s dondurulmuş yaban mersini, IQF teknolojisi sayesinde tadını, kokusunu, rengini, aromasını ve besin değerini uygun koşullar altında uzun süre büyük oranda korur. Pol’s sürdürülebilir tarım ve sürdürülebilir sağlıklı gıda üretim ve tüketimi için önemli inovasyonlar geliştirir.
Pol’s Dondurulmuş Yaban Mersini Kullanım Alanları
Dondurulmuş meyve üretiminde kullanılan yeni teknikler sayesinde meyveler tazeliklerini ve besin değerlerini uzun süre koruyabilir. Kullanıcıları açısından oldukça pratik olması ve her mevsim erişilebilir olması Pol’s dondurulmuş yaban mersini kullanım alanlarını yüksek düzeyde genişletmiştir. Üreticilerin ve tüketicilerin beklentilerine karşılık çözümler sunan Pol’s dondurulmuş yaban mersini kullanım alanları;
- Endüstriyel gıda üretiminde; meyve suyu, aroma yapımı, bebek ve yaşlılara özel gıda üretimi, dolgu malzemesi üretimi, çikolata üretimi, sütlü gıda üretimi ve çok daha fazla alanda kullanılır.
- Catering sektöründe; pastacılık, yoğurtlu veya sütlü gıda üretimi, içecek üretimi, diyet ürünler üretimi gibi farklı ürünlerde rahatlıkla kullanılabilir.
- HORECA işletmelerinde; tatlı, aromalı soslar ve içecekler, bisküvi, kek, kurabiye ve daha birçok çeşit ürünlerin üretiminde sıklıkla tercih edilir.
Pol’s Dondurulmuş Yaban Mersini Türleri
Pol’s dondurulmuş yaban mersini türleri, genellikle sektörel ve kullanıcı bazında belirlenir. Donuk meyveler içerisinde özel bir yere sahip olan Pol’s dondurulmuş yaban mersini genel olarak bütün halinde tercih edilir. Kaliteli ve uzun ömürlü olmasının yanı sıra IQF işleminden geçirilerek üretimi sağlanan Pol’s dondurulmuş yaban mersini taneler halindedir. Böylece kullanım esnasında pratik bir şekilde ihtiyaç miktarı kadar alınabilir. Bu da önemli oranda gıda israfının önüne geçilmesini sağlar.
Pol’s Dondurulmuş Yaban Mersini Üretimi ve Kalitesi
Pol’s dondurulmuş yaban mersini üretimi inovatif bir yöntem olan IQF teknolojisi ve çeşitli kalite kontrol işlemlerinin uygulanması ile sağlanır. Tüm dünya ülkelerinde değişen beslenme alışkanlıkları ve tüketicilerin pratik kullanımlı ürünlere yönelmesi, dondurulmuş meyve üretiminde bu ve benzeri modern tekniklerin gelişmesini sağlamıştır.
Pol’s Dondurulmuş Yaban Mersini Özellikleri
- İlave şeker içermez
- Katkı, tatlandırıcı, renklendirici ve koruyucu içermez.
- IQF teknolojisi ile dondurulmuştur.
- Tadı, rengi, kokusu ve besin değeri maksimum düzeydedir.
- Yıkma ve temizleme işlemlerinden geçirildiği için hemen kullanıma hazır ürünlerdir.
Pol’s Üretim Tesisi
Pol’s Üretim Tesisi sürdürülebilir kontrollü tarım, sürdürülebilir sağlıklı gıda üretim ve tüketime katkıda bulanabilmek amacıyla Ermenek’te kurulmuştur. Çiftçilere vermiş olduğu kontrollü tarım eğitimleri ve üretim bazındaki inovatif yaklaşımları sayesinde markalaşan Pol’s üretim tesisi doğal, kaliteli ve uzun ömürlü ürünler üretmeyi vizyon edinmiştir.