Pol’s Dondurulmuş Portakal

  • İlave şeker içermez.
  • Katkı, renklendirici ve koruyucu içermez.
  • Vegan tüketime uygundur.
  • Gluten ve GDO içermez.
  • Yüksek enerji kaynağıdır.

Pol’s Dondurulmuş Portakal

Pol’s dondurulmuş portakal endüstriyel gıda üretimi, HORECA (otel, restoran, kafe) ve catering sektörü için IQF (Individual Quick Freezing) teknolojisi ile dondurularak üretilen geniş donuk meyve yelpazesi içerisinde yerini alır. Pol’s dondurulmuş portakal; bebek ve yaşlılara özel gıda üretiminde, meyve suyu, aroma ve pastacılık sektöründe, reçel-marmelat üretiminde en çok tercih edilen hammaddelerin başında gelir.

Pol’s Endüstriyel Dondurulmuş Portakal Üretiminde IQF Teknolojisi

Pol’s endüstriyel dondurulmuş portakal üretiminde modern ve ileri düzey teknoloji olan IQF yöntemini kullanır. Tam mevsiminde hasadı yapılan doğal koşullarda yetişmiş olan portakallar Pol’s üretim tesislerine gelerek işlenir ve IQF teknolojisi sayesinde dondurulur.

Pol’s Dondurulmuş Portakal Kullanım Alanları

Yurt içinde ve yurt dışında donuk meyve ve sebzelere olan güven üretimde kullanılan inovatif yaklaşımlarla birlikte artış göstermektedir. Bu durum Pol’s dondurulmuş portakal kullanım alanları konusunda da önemli derecede artışı beraberinde getirmektedir. Talepler çerçevesinde üretimi sağlanan Pol’s dondurulmuş portakal kullanım alanları;

  • HORECA (otel, kafe, restorant) sektörü
  • Endüstriyel gıda üretimi
  • Catering sektörüdür.

Reçelden marmelata, dolgu malzemelerinden dondurmalara, çeşitli içeceklerden tatlılara kadar pek çok kullanım alanına sahip olan Pol’s dondurulmuş portakal, gıda üretiminde taptaze bir alternatiftir.

Pol’s Dondurulmuş Portakal Türleri

Pol’s dondurulmuş portakal türleri genel olarak kullanıcı talepleri çerçevesinde belirlenir. Daha çok dilimler ve küpler halinde tercih edilen Pol’s dondurulmuş portakal dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Bütün Pol’s dondurulmuş portakal türleri IQF teknolojisi ile üretildiğinden hemen kullanıma hazırdır.    Düşük sıcaklıklarda muhafaza edilen dondurulmuş portakallar ihtiyaç miktarı kadar rahatlıkla alınıp kullanılabilir.

Pol’s Dondurulmuş Portakal Özellikleri

  • Koruyucu, renklendirici, tatlandırıcı veya herhangi bir katkı maddesi içermez.
  • Yıkama ve ayıklama aşamalarından geçirildiği için hemen kullanıma hazırdır.
  • İlave şeker içermez.
  • Glutensizdir.
  • GDO içermez.
  • IQF yöntemi ile dondurulmuştur.
  • Dilim ya da küp formunda ihtiyaca göre üretilir.
  • Tat, koku, aroma, besin ve mineral değeri bakımından yüksek kalitededir.

Pol’s Üretim Tesisi

Pol’s Üretim Tesisi başta sürdürülebilir tarım, sürdürülebilir sağlıklı gıda üretim ve tüketim amacı ile Ermenek’te hizmet vermektedir. Aynı vizyon ile çalışmalarını devam ettiren Pol’s Üretim Tesisi yurt içinde ve yurt dışında dondurulmuş portakal ve dondurulmuş meyve üreticisi olarak tanınan bir marka haline gelmiştir.

Ürün Özellikleri

Ayıklanmış, yıkanmış, kesilmiş, dondurulmuş.

İçerik Özellikleri

Glutensiz, GDO içermez, katkı maddesi içermez.

Ambalaj

4*2,5 kg / 1*10 kg karton koli

Saklama Koşulları

-18 ºc ‘ de 2 yıl

Kalibre / Kesim

DİLİM: 5-7 mm
KÜP: 10×10 mm / 20×20 mm