Pol’s Dondurulmuş Nar
Pol’s dondurulmuş nar, hazır gıda endüstrisinde ve HORECA sektöründe hammadde olarak kullanılan IQF (Individual Quick Freezing) yöntemi ile dondurulmuş meyvedir. Pol’s dondurulmuş nar IQF işlemi sayesinde ilk günkü tazeliğini uygun koşullar altında uzun süre koruyabilir. İnovatif bakış açısına sahip Pol’s sürdürülebilir tarım ve sürdürülebilir sağlıklı gıda üretim ve tüketim prensibi çerçevesinde dondurulmuş gıda üretimine profesyonel olarak devam etmektedir.
Pol’s endüstriyel dondurulmuş nar ve diğer dondurulmuş meyve talebi neden artıyor?
Değişen sosyo-ekonomik yapı, ilerleyen teknoloji, hızla akan zamanla mücadele gibi faktörler çerçevesinde pratik ve hızlı gıda üretim ve tüketimi giderek artmaktadır. Bu kritik durumda dondurulmuş sebze ve meyveler en güvenilir alternatifler haline gelmiştir. Pol’s tarafından kullanılan IQF yöntemi sayesinde gıda sektörlerinin ve gıda endüstrisinin ihtiyaçları hammadde bazında rahatlıkla karşılanabilmektedir. Pol’s endüstriyel dondurulmuş narın daha fazla talep almasının sebepleri;
- İnsan sağlığı açısından faydalıdır.
- IQF yöntemine bağlı olarak taneler halinde dondurulan nar kullanım anında ihtiyaç duyulan miktar kadar çıkartılır. Bu da gıda israfının önüne geçmenizi sağlar.
- Uzun raf ömrüne sahip olan dondurulmuş nar her mevsim rahatlıkla kullanılabilir.
- IQF teknolojisi sayesinde dalından kopartıldığı anki özelliklerin neredeyse tamamına sahiptir.
- Katkı maddesi içermez.
Pol’s Dondurulmuş Nar Kullanım Alanları
Pol’s dondurulmuş nar kullanım alanları oldukça geniştir. Özellikle ilk günkü tazeliğini büyük oranda koruyabilmesi donuk narın kullanım oranını arttırmaktadır. Pol’s Dondurulmuş nar;
- HORECA sektöründe (otel, kafe ve restorant)
- Gıda endüstrisinde
- Catering sektöründe sıkça kullanılır.
Pol’s dondurulmuş nar; kek, pasta, tatlı, meyve kokteyli, meyveli süt-yoğurtlar, cruble, tart, sorbe, dondurma reçel, sos, şurup, muffin, smoothhie ve çok daha fazla ürünün hazırlanmasında kullanılan muhteşem bir üründür.
Pol’s Dondurulmuş Nar Türleri
Sektörel ihtiyaçlardan hareketle üretimi sağlanan Pol’s dondurulmuş nar üretimi talepler çerçevesinde gerçekleştirilir. Taneler halinde IQF (Individual Quick Freezing) teknolojisi ile üretimi sağlanmaktadır. Pol’s dondurulmuş nar türleri hakkında detaylı bilgi almak için hemen uzman ekiplerimizle iletişime geçebilirsiniz.
Dondurulmuş meyve üretmenin en muhteşem metodu, IQF yöntemi!
Bir meyvenin tadını, kokusunu, aromasını ve besin değerini büyük oranda uzun süreler saklayabilmek IQF yöntemi ile mümkündür ve bu donuk meyve üretmenin gerçekten en kaliteli ve sağlıklı metodudur. Hasat edildikten kısa süre sonra Pol’s üretim tesisine sevk edilen narlar taneleri çıkartıldıktan sonra hemen işleme alınırlar. Gerekli ayıklama ve kalite kontrol işlemlerinden geçirilen nar taneleri uygun ambalajlara alınır ve düşük sıcaklıkta soğuk zincir depolarına taşınır.
Pol’s Dondurulmuş Nar Üretimi
Pol’s dondurulmuş nar üretimi başta gıda sektörü spesifikasyonları olmak üzere kullanıcı talepleri çerçevesinde gerçekleştirilir. Sağlık açısından daha yararlı ve kullanımı oldukça pratik olan Pol’s dondurulmuş nar, IQF yöntemi ile taneler halinde üretilmektedir. Bu sayede ihtiyaç duyulan miktar kadar alınıp kullanılabilir ki bu da gıda israfını önlemenin ve gıda kalitesini korumanın önemli bir çözümüdür. Hasattan, üretime, kalite kontrolden paketleme aşamalarına kadar büyük bir özveri ile hazırlanmaktadır.
Pol’s Dondurulmuş Nar Özellikleri
- İlave şeker içermez.
- Katkı, koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermez.
- GDO İçermez.
- Tadı, kokusu, aroması ve besin değeri ilk günkü tazeliğine en yakın haldedir.
Pol’s Üretim Tesisi
Pol’s Üretim Tesisi gıda sektörü ve endüstrisi spesifikasyonları çerçevesinde modern anlamda Ermenek’te dünya çapına hizmet sunmaktadır. Doğal yollarla üretilen hammaddeler kullanan Pol’s, inovatif bakış açısı ile dondurulmuş gıda sektörüne önemli katkılar sağlamıştır. Özellikle üretimde kullanmış olduğu IQF yöntemi ve ürün ayıklama ve temizleme yöntemleriyle öncü konuma gelen Pol’s bir dünya markası olmayı başarmıştır.