Pol’s Dondurulmuş Çilek

  • İlave şeker içermez.
  • Katkı, renklendirici ve koruyucu içermez.
  • Vegan tüketime uygundur.
  • Gluten ve GDO içermez.
  • Yüksek enerji kaynağıdır.
Stok kodu: Yok Kategoriler:

Pol’s Dondurulmuş Çilek

Pol’s dondurulmuş çilek endüstriyel alanlar başta olmak üzere otel, restoran ve kafelerde (HORECA) kullanılabilen IQF (Individual Quick Freezing) teknolojisi ile dondurulan çileklerdir. IQF (Individual Quick Freezing) teknolojisi ile dondurma metodu; yiyecek ve içecek sektöründe meyvelerin tadını, şeklini ve besin değerlerini korumanın büyük oranda harika bir yoludur.

Pol’s dondurulmuş çilek; hazır gıda endüstrisi, pastane ürünleri endüstrisi, süt ürünleri, reçel ve marmelat endüstrisi, bebek ve yaşlılarda özel gıda endüstrisi, turizm otelcilik, restoran ve kafelerde (HORECA) tercih edilir.

Pol’s donuk meyveler HORECA sektöründe kullanıcılarına devamlılık ve sürdürebilirlik sağlar.  Pol’s başta gıda israfı, gıda kaybı ve enerji tüketimi oranlarının oldukça yüksek olduğu yiyecek içecek sektöründe, teknolojik inovasyonlar yardımıyla sürdürülebilirliğe dair profesyonel uygulamalar geliştirmektedir.

Pol’s endüstriyel dondurulmuş çilek ve donuk meyvelere neden ihtiyaç duyulur?

İnsan sağlığını ve kontrollü tarımı önemsiyoruz! 

Pol’s tarafından piyasaya sunulan donuk meyveler ulusal ve uluslararası tüm yeterliliklere sahiptir. Pol’s endüstriyel dondurulmuş çilek hasat işleminden son kullanıcıya ulaşana dek tüm gıda yönetmeliklerine uygun olarak gerekli işlemlerden titizlikle geçirilir.

Pol’s; kontrollü tarım çerçevesinde yetiştirilmiş meyveleri kullanarak, sürdürülebilir tarımı önemser. Özel olarak çiftçilere vermiş olduğu zirai eğitimlerle ve çiftçilerle yapmış olduğu ekim, dikim sözleşmeleri ile sürdürülebilir tarıma önemli katkılarda bulunur. Teknoloji ve gıda sektörünü önemli ve kritik bir noktada başarı ile buluşturan Pol’s, geleceğe sürdürülebilir sağlıklı gıda üretim ve tüketim kültürünü aktarmayı misyon edinmiştir.

Hızlı çözüm 

Özellikle yiyecek ve içecek sektöründe meyvelere ve sebzelere sıkça ihtiyaç duyulur. Gıda sektörü açısından kolay erişilebilir, tazeliğini ve besin değerini korumuş olan ürün ihtiyacına dondurulmuş meyve ve sebzeler en hızlı çözümdür.

Kolay erişilebilir 

Pol’s dondurulmuş çilek her mevsim kullanılabilir özellikte ve hemen erişilebilir durumdadır. Dondurulmuş ürün depolarında düşük sıcaklıklarda nakliye anına kadar muhafaza edilen ve soğuk zinciri kırılmadan sevk edilen Pol’s donuk çilekler; talebe göre bütün, dilim, küp gibi farklı kalibre ve formlarda ihtiyaca göre üretimi yapılabilir.

Her mevsim tüketilebilir! 

Pol’s dondurulmuş çilek ve diğer dondurulmuş meyveler IQF yöntemi ile dondurularak sahip olduğu besin değerlerini büyük oranda korur. Dondurulmuş ürün depolarında düşük sıcaklıklarda saklanan donuk çilekler dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Tadı, kokusu, aroması ve besin değeri büyük oranda korunur.

Kalite ve muhafaza 

Pol’s dondurulmuş çilek; mevsiminde özenle toplanan, uygun olgunluğa gelmiş çileklerin hızlı dondurulması ile elde edilir. IQF yöntemi ile dondurulan çilekler hasat işleminden sonra en kısa sürede işleme alınır.

Pol’s Dondurulmuş Çilek Kullanım Alanları

Pol’s dondurulmuş çilek genellikle yiyecek ve içecek sektörleri tarafından tercih edilir. Donuk çilek kullanımının yaygın olduğu sektörler;

  • Hazır yemek endüstrisi
  • Pastane ürünleri endüstrisi (pasta, kek, bisküvi, çikolata vb.)
  • Süt ürünleri endüstrisi (smoothieler, meyveli yoğurtlar, dondurmalar vb.)
  • Reçel ve marmelat endüstrisi
  • Bebek ve yaşlılara özel gıda endüstrisi

Pol’s Dondurulmuş Çilek Formları

Pol’s dondurulmuş çilek kullanım alanlarına göre farklı formlarda, IQF teknolojisi ile her mevsim kullanılabilecek şekilde hazırlanır. Tam mevsiminde toplanan olgunlaşmış çilekler Pol’s üretim tesisine gelir. Ayıklama, yıkama gibi ön işlem basamaklarından geçer ve talep edilen formda dondurulur. Pol’s dondurulmuş çilek formları talebe göre bütün, dilim veya küp gibi farklı çeşitlerde olabilir.

Pol’s Dondurulmuş Çilek Üretiminde IQF Yöntemi

Pol’s dondurulmuş çilek üretiminde IQF yöntemini kullanır. IQF yöntemi meyvenin teker teker parçacıklar halinde donmasını taze formunu korumasını sağlar. Aynı zamanda tat, koku, aroma ve besin ögeleri büyük oranda korunmuş olur. Bu işlemin ardından kalite testlerinden geçirilen çilekler dondurulmuş ürün depolarına alınarak düşük sıcaklıklarda muhafaza edilir.

Pol’s Dondurulmuş Çilek Özellikleri

IQF yöntemi ile dondurulan çilekler HORECA sektöründe ve diğer gıda sektörlerinde ihtiyaç duyulan ürünlerdir. Pol’s dondurulmuş çilek özellikleri;

  • Herhangi bir katkı maddesi içermez.
  • Tercihe göre bütün, dilim veya küp formlarında dondurulabilir.
  • Tat, koku, aroma ve besin değerlerini büyük oranda korur.
  • Yıkama ayıklama gibi ön işlem basamaklarından ve talep edilen formlara göre kesme veya kalibreleme işlemlerinden geçtiği için kullanıma hazır durumdadır.

Pol’s Üretim Tesisi

Pol’s Üretim Tesisi dondurulmuş gıda sektöründe önemli bir yer edinmiştir. Yurt içi ve yurt dışı bazında hizmet veren Pol’s güncel gelişmeleri yakından takip ederek güncel koşullara uyum sağlayan dinamik bir yapıya sahiptir. Teknolojik inovasyonları yakından takip eden Pol’s üretim tesisi çalışanları bu konuda edinmiş olduğu bilgi ve deneyimlerini üretim çalışmalarına daima yansıtır. Dondurma işlemi için kullanmış olduğu IQF yöntemi, meyvelerin uzun süre saklanabilmesi, dondurulan meyvelerin renklerinin, kokularının, tatlarının ve besin değerlerinin büyük oranda korunması Pol’s Üretim Tesisi içerisinde yer alan başlıca inovasyonlardır.

Ürün Özellikleri

Ayıklanmış, yıkanmış, kesilmiş, dondurulmuş.

İçerik Özellikleri

Glutensiz, GDO içermez, katkı maddesi içermez.

Ambalaj

4*2,5 kg / 1*10 kg karton koli

Saklama Koşulları

-18 ºc ‘ de 2 yıl

Kalibre / Kesim

BÜTÜN: Kalibresiz / 15-25 mm / 18-22 mm / 22-26 mm / 26-30 mm / 26-35 mm / >30 mm /<26 mm / >26 mm
DİLİM: 5-7 mm
KÜP: 6X6 mm / 10×10 mm / 20×20 mm