Pol’s Dondurulmuş Ahududu
Pol’s dondurulmuş ahududu, gıda endüstrisi başta olmak üzere HORECA (hotel rentorant ve cafe) gibi alanlarda kullanılan ve üretimi sağlanan meyvelerdir. Dondurulmuş ahududu, Pol’s üretim tesisinde IQF (Individual Quick Freezing) yöntemi ile ihtiyaca göre üretilir. IQF yöntemi sayesinde meyvenin kendisine has kokusu, tadı, rengi ve besin değeri maksimum seviyede korunur.
Pol’s dondurulmuş ahududu ve diğer donuk meyveler çeşitli gıda üretim endüstrileri için hızlı ve güvenilir bir çözümdür. Özellikle sürdürülebilir gıda üretimi açısından oldukça önemli olan donuk meyve üretimi Pol’s ile maksimum kalite ve gıda güvencesi ile ön plana çıkar.
Pol’s dondurulmuş ahududu ve donuk meyvelere her mevsim ihtiyaç duyulur!
Sağlıklıdır
Pol’s dondurulmuş ahududu katkı maddesi, gluten ve GDO içermez. Doğal koşullarda yetiştirilen ahududu Pol’s tarafından özenle işlenir ve yüksek teknolojiye sahip fabrikasında hijyenik ortamlarda gerekli işlemlere tabi tutulur.
Pratik ve hızlı çözümdür
Gıda endüstrisi için istenilen zamanda kolaylıkla erişilebilir olduğundan hızlı ve pratik bir çözümdür. Pol’s üretim tesisinde ayıklanan ve el değmeden üretilen bu meyveler hemen kullanıma hazır ürünlerdir.
Muhafaza edilmesi pratiktir
Dondurulmuş ahududu Pol’s soğuk zincir depolarında düşük sıcaklıklarda muhafaza edilir. Uzun süre saklanabilen dondurulmuş ahududu meyveleri IQF işleminden geçirildiği için birbirlerine yapışmazlar. Bu sayede ihtiyaç duyulan miktar kadar dondurulmuş ahududuna erişmek oldukça pratik hale gelir.
Pol’s Dondurulmuş Ahududu Kullanım Alanları
Pol’s tarafından bireysel dondurma işlemlerinden geçirilerek üretimi sağlanan dondurulmuş ahududu çeşitli gıda sektörleri için önemli ve ender meyvelerden biridir. Pol’s dondurulmuş ahududu kullanım alanları;
- HORECA
- Endüstriyel üretim
- Catering sektörü
- Süt ürünleri endüstrisi (dondurma, meyveli yoğurt vb.)
- Meyve suyu ve aroma sektörü
Pol’s Dondurulmuş Ahududu Türleri
Pol’s dondurulmuş ahududu Endüstriyel gıda üretiminde ve HORECA sektöründe bütün ve kırık olarak kullanımı tercih edilir. Bütün ve taneler halinde IQF teknolojisi ile dondurulan ahududu düşük sıcaklıklarda uzun süre saklanabilir. Dört mevsim kullanılabilen Pol’s dondurulmuş ahududu ilk günkü tadını, kokusunu, rengini ve besin değerini kendi içerisinde muntazam şekilde muhafaza eder.
Pol’s Dondurulmuş Ahududu Özellikleri
Tam mevsiminde toplanan ahududu meyveleri sektörel ihtiyaca yönelik olarak IQF işleminden geçirilerek Pol’s Dondurulmuş Ahududu üretimi sağlanır. Kaliteli ve yüksek besin değerine sahip olan Pol’s dondurulmuş ahududu özellikleri;
- GDO içermez.
- Gluten içermez.
- Ayıklanmış ahududulardan üretildiği için direk tüketime hazırdır.
- IQF teknolojisi ile üretilmiştir.
- Rengi, tadı, kokusu, aroması ve besin değeri tazeliğini büyük oranda korur.
- İlave şeker içermez.
- Koruyucu, renklendirici, tatlandırıcı vb. katkı maddeleri içermez.
Pol’s Üretim Tesisi
Sürdürülebilir tarım, sürdürülebilir gıda üretimi ve tüketimi sloganı ile Karaman’ın Ermenek ilçesinde kurulan Pol’s Üretim Tesisi bugün inovatif bakış açısı çerçevesinde üretimine devam etmektedir. Uzman gıda mühendisleri, deneyimli ve profesyonel üretim ekibi ile ulusal ve uluslararası dondurulmuş gıda pazarlanmasında önemli bir yer edinen Pol’s Üretim Tesisi sektörel taleplere maksimum kalitede hızlı çözümler sunmaktadır. Sağlık, hijyen ve kaliteye dayalı üretim anlayışı ile sürdürülebilir gıda üretimine önemli oranda katkı sağlamaktadır.